Et selvkærligt vægttab – få 50 % i jubilæumsrabat

 

tilgivdigselv

En hjælp til forandring og handling
– skal 2019 være dit år?

For præcis 3 år siden “slog jeg dørene op” for mit onlineforløb “Vejen til et kærligt og varigt vægttab”. Nu 3 år efter kan jeg med glæde fortælle dig, at langt over 100 personer har deltaget i forløbet eller som en del af deres gruppeforløb proces. Jeg var ærlig usikker omkring det her med “online-produkter”, og hvad det kunne hjælpe og bidrage med.

 

Mine tanker dengang var noget i retning af:
Kunne jeg “pakke min viden” i et digitalt produkt? Kunne jeg levere og undervise, og give god og seriøs værdi? Kunne et onlineprodukt virkelig hjælpe til forandring?

Nu 3 år efter kan jeg med glæde SIGE JA til alle de spørgsmål jeg dengang havde. Det har været 3 super spændende år, hvor jeg har fulgt så mange dejlige kvinder i onlineforløbet og via den tilhørende Facebookgruppe, der altid er med i et onlineforløb.

Det er blevet til mange rørende delinger og fortællinger, og jeg har fulgt kvinder der i dag overspiser mindre, har fået fat i deres sult og mæthedsfornemmelse, der har tabt sig, kvinder der er blevet mere glade i deres hverdag, har fået forståelsen omkring den indre dialog og selvkritik – har genfundet et intuitivt spisemønster – og ja kunne blive ved…

 


Jeg er endelig FRI for overspisning
Hej Christina og alle I andre❤️
Jeg er nu igang med modul 8. Jeg er helt ked af, at forløbet snart er slut for sikke en rejse det har været. Det har været utrolig hårdt, men det er det hele værd. Jeg kan idag mærke sult og mæthed, og jeg er blevet bedre til at lytte til kroppens signaler. ~
Det der især er gået op for mig er, hvor meget jeg har overhørt min krops signaler.
Christina- du har bogstavelig talt hjulpet mig tilbage til livet❤️ Du har hjulpet mig på rette kurs med overspisninger og det følelsesmæssige kaos jeg havde inden i mig.
Det er der stadig, men takket være dig har jeg nu fået redskaber til at tackle dem.
Jeg er så ked af, at forløbet snart er slut for du har hjulpet mig på en måde, som ingen anden har kunnet. Af hjertet tak❤️ De største knus fra mig????


Handling skaber forandring
– hvad venter du på?

En ting er at italesætte svære emner, en anden ting er at handle på de konkrete problemstillinger mange oplever i forbindelse med forholdet til mad, vægt og krop.

Vægttab er motivationen for mange, og dette er også incitamentet for de fleste, der tilmelder sig onlineforløbet.

Onlineforløbet KALDER på handling ifht. at forstå hvorfor din vægt er havnet, der hvor den er, og du vil fra første modul blive mødt på dette. Nemlig at komme ud over stepperne i denne komplicerede forståelse, og få bugt med de måske begrænsende sundheds/mad overbevisninger der fastholder dig lige nu.

 

3 års jubilæum
… spar 50 %

Fordi det nu er 3 år siden onlineforløbet blev født, har jeg besluttet af åbne dørene for mit vinter/forårs forløb i 2019 med en fin jubilæums-rabat på 50 %

Onlineforløbet koster normalt 3450 kr.

 

Du får 50% rabat ved tilmelding
når du tilmelder dig

 

Og dermed adgang til hele onlineforløbet for kun 1725 kr.

(betaling i 2, 4 eller 6 rater er muligt)

 

Det betyder at du får:

✔ Adgang til hele onlineforløbet med alt materiale 10 timers undervisningslydfiler, videos, arbejdshæfter samt ekspertinterviews
✔ Adgang til vores egen hemmelige Facebookgruppe
✔ Deltagelse i onlineforedraget “Aldrig mere slankekur”
✔ Deltagelse i 4 livesessions i vores gruppe
✔ PLUS sparring i alle ugerne du er i forløbet

 

NB!!!
>>>> Tilmeld dig NU for KUN 1 krone, og først starte første rate 1. februar 2019 (endda med ratebetaling & uden gebyr)

 

 

 

Jeg vil med et smilende hjerte byde dig velkommen til mit onlineforløb på 16 uger; “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” med opstart 29. januar 2019

 

En “perfekt” måde at skubbe det nye år for alvor i gang, og sætte scenen for dit 2019.

 

Online forløbet er især til dig der →

>> Har kæmpet med vægten i årevis, til dig der overspiser og til dig der ønsker at tabe dig, men godt ved at en ny slankekur ikke er løsningen.

>> Forløbet er især til dig, der ønsker, at få et liv hvor tanker om mad ikke styrer dig negativt, men hvor du i stedet frit kan spise det mad du kan lide – og tabe dig som et resultat af, at du giver dig selv kærlig omsorg.

>> Forløbet er også til dig, der ønsker motivation, kærlig støtte og en dybere forståelse mellem det du ved, og det du gør.

Et naturligt forhold til mad og et varigt vægttab
skal komme indefra, og vejen frem er at slippe slanketyranniet og i stedet begynde at lytte til dig selv på en ny måde.

 

Onlineforløbet starter op tirsdag d. 29. januar 2019, og du har mulighed for at;

 

☆ Spare 50 % (begrænset pladser i forløbet)

☆ Tilmelde dig for kun 1 krone, og først betale til februar

☆ Betale i overkommelige rater 2, 4 eller 6 rater – uden gebyr

 

Jeg vil ELSKE at følge dig over 16 uger i din rejse og undersøgelse af dine vægtudfordringer og forhold til mad.
KOM MED.
Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til mig på cb@christinabendix.dk

// Christina

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.