Gratis

gift-548284_6401

Velkommen til mine gratis videoer,
online foredrag & e-kurser

Jeg glæder mig meget til at inspirere dig, give dig et måske fornyet håb, viden og gode strategier.

Jeg modtager dagligt mails fra klienter der fortæller mig (lykkeligt) at de har fået et bedre og mere afbalanceret forhold til mad, at tankerne omkring mad, krop og vægt ikke fylder så meget, at de har tabt sig naturligt eller mails fra klienter der er kommet ud på den anden side af deres spiseforstyrrelse.

Mine gaver er lavet fra mit hjerte til dit. Mit arbejde er i den grad mit hjertebarn – og jeg ønsker for dig, at også du finder ind på din vej, hvor der kan være mere dig, mere selvkærlighed og mere nydelse.

Jeg er stor tilhænger af walk the talk princippet, og det meste af det materiale jeg laver, er med fokus på at motivere dig, så du kan komme fra tanke til handling.

Om få minutter kan du være igang med dit første e-kursus, se en video eller lytte til en lydfil og hermed være igang med dit første skridt.

Det er ganske uforpligtende at modtage mine gaver. Når du skriver dig op til at modtage gaven, siger du samtidig ja til at modtage mit nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig mit nyhedsbrev. Intentionen med mit nyhedsbrev er, at dele mine mange års erfaring med dig, inspirere dig og motivere dig.

Rigtig GOD fornøjelse.

Christina Bendix

 

Jeg har følgende gratis gaver til dig: 

 

Modtag gratis nyhedsbrev indeholdende video & e-kursus

Se mere HER

Gratis_video_ekursus


 

Gratis webinar med Christina Bendix

“Aldrig mere slankekur – slut fred med dig selv, din mad og din krop”

Gratis_webinar

På online foredraget ”Aldrig mere slankekur” vil jeg fortælle dig om:

  • Mit eget problematiske forhold til mad, og hvorfor jeg i mange år brugte maden (skamfuldt) til at dulme mine følelser.
  • Hvordan jeg gik vejen henimod et afslappet forhold til mad, og et mere frit og kærligt forhold til mig selv.
  • Hvorfor jeg mener, at slankekure ofte fastholder dig i et negativt mønster, og HVAD du kan gøre i stedet for slankekur, hvis du ønsker at tabe dig eller få en bedre balance i kosten.
  • Hvordan du finder vejen til et mere naturligt forhold til din mad og krop, så du en gang for alle kan sige: ALDRIG MERE SLANKEKUR.

 

[chimpy_form forms=”2″]

*Når du skriver dig op til dette online foredrag, siger du samtidig ja tak til at modtage mit nyhedsbrev.


 

Gratis webinar med psykoterapeut Louise Stokholm og Christina Bendix

“Fylder dine tanker om mad for meget ? Få de 3 største overbevisninger der fastholder dig i dit nuværende forhold til mad”

Webinaret er et online foredrag til indsigt og inspiration med fokus på de 3 overbevisninger, som både Louise og Christina møder dagligt.

På webinaret bruger vi eksempler fra den virkelige verden. Vi håber, at vi med webinaret kan inspirere og skabe opmærksomhed på nogle af de barrierer, som ofte fylder og spænder ben for, at du kan få naturligt, afbalanceret forhold til mad – OG et kærligt forhold til dig selv.

 

[chimpy_form forms=”4″]

*Når du skriver dig op til dette online foredrag, siger du samtidig ja tak til at modtage mit nyhedsbrev.


Videoblog

Tilmeld dig min video-blog og modtag inspiration direkte i din mailboks

 

[chimpy_form forms=”3″]

*Når du skriver dig op til min videoblog, siger du samtidig ja tak til at modtage mit nyhedsbrev.

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.