Endelig er jeg glad og har det godt

Unge kvinde på 19 år fortæller efter endt forløb hos Christina Bendix,

“Jeg er virkelig bare GLAD og lettet. Siden sidst har jeg kun haft få dage, hvor det har føltes svært med spisningen.

Jeg har en helt anden fornemmelse i maven, hvor jeg faktisk begynder at føle mig i stand til at mærke sult/mæthed, og ikke tænke på mad konstant, ud over når jeg rent faktisk er sulten.

Desuden har jeg her de sidste par dage helt automatisk ikke tænkt i kalorier, hvilket er helt mærkeligt for mig, men utrolig rart!

Jeg har kunne nyde livet, glæde mig til ting, lave god mad til min familie, gå tur med mine veninder, spise pizza og kage til hygge med min søster uden at have dårlig samvittighed, og ja, bare være den version af mig selv jeg virkelig har savnet i lang tid.

Jeg har her de sidste par uger endelig begyndt at GLÆDE mig til min rejse, og ikke være ‘ligeglad’ som jeg har været i lang tid med alting, fordi jeg har bedøvet følelserne med maden.
Desuden har jeg formået at afsætte ordentlig tid til at være sammen med dem jeg holder af og rent faktisk være super glad.

Jeg føler det er et stort skridt, da jeg længe har holdt mig meget for mig selv, og ikke haft den store lyst til at se folk (og ikke mindst at folk skulle se mig)..

Jeg ved der er lang vej endnu og jeg vil støde ind i svære dage hen af vejen, men jeg er virkelig overbevist om, at alting nok skal blive helt okay.

Jeg kan ikke takke dig nok, for måden du har hjulpet mig indtil videre. Jeg føler, at jeg har lært mig selv og mine følelser meget bedre at kende, og jeg har fundet frem til et ‘svar’ i mig selv, som jeg har ledt efter i flere år, og som hele tiden har ligget som en tung, sort, sky i mit hoved.

Jeg har fået en helt anden måde at se tingene på og værktøjer til at håndtere det svære”.

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.