Yinyoga forløb

Yin Treat

Et selvkærligt forløb for kvinder med fokus på selvomsorg, velvære og balance. Et forløb for dig alene eller for dig og én du har kær.

Yin Treat er en individuel yogaforkælelse og fordybelse i dit indre landskab. Et frirum med plads til ro og hvile. Forløbet er for dig der ønsker at komme godt i gang med din yogapraksis eller der ønsker at kombinere et evt. selvudviklingsforløb med yoga.

Forløbet kan hjælpe dig til at finde indre ro, at mindske tankemylder, lindre ubalancer, stress, uro og angst. Med yinyogaens dybe stræk af bindevævet, vil det hjælpe dig til at slippe spændinger – kropsligt som mentalt.

Du behøver ingen erfaring med Yoga. Vi afstemmer altid over telefon inden et forløb startes op.

” Tid til dig. Tid til ro. Tid til fordybelse i det indre og ydre landskab.”

Christina

Forløbet og rejsen i Yin land

Inden vi mødes første gang taler vi indledningsvist sammen over telefon. Her vil jeg høre lidt om dig og dine ønsker/behov. Herfra sammensætter jeg et program til dig, som vi sammen kan justere og prøve af, når du kommer første gang.

Første gang vi mødes starter vi med en indledende lille snak, en kop the og taler ind i de fokusområder, som du ønsker at arbejde med. Jeg viser dig dit program og herfra starter din personlige Yin Yogasession ind i Yinland. Jeg guider dig ind i yinstillingerne som er liggende eller siddende stillinger, der holdes omkring 3-6 minutter pr. stræk og med god tid til efterklang (pauser) imellem stillingerne.

I stillingerne arbejder vi med dybe stræk af bindevævet, men også at afbalancere dit nervesystem. Vi kan arbejde med temaer fra elementer, meridianbaner, chakra og der indgår også elementer fra både yoga filosofien og psykologien.

Det er muligt at kombinere Yin yoga, og Yoga Nidra,  ligesom jeg også kan inddrage hands-on i udvalgte stillinger fra Yin Yoga Massage. Vælger du denne kombination glider du efter din Yin praksis ind i den rygliggende hvilende Yoga Nidra stilling. Herfra guider jeg dig via kropsscanning, åndedrætsøvelser og visualisering.

Timen  (1,5 time) afsluttes med Savasana (rygliggende hvilende stilling)

I den efterfølgende session gennemgår vi dit program og selvfølgelig med tid til din private yogasession. Måske skal der tilføjes nye stillinger, noget skal byttes rundt eller ændres. Hvis noget er dukket op fra sidste session som du har brug for at vende og dele, tager vi os tid til dette.

Jeg kan også guide dig ind i en skrive-flow-praksis, som på fineste vis vil kunne understøtte din praksis derhjemme. 

YinYoga

Yinyoga er en dyb, meditativ, langsom og rolig yogapraksis, hvor både krop og sind bevæges. Yin yoga handler ikke om at oparbejde muskulær styrke, men om at spænde af, og give os god tid i stillingerne. Derfor holdes stillingerne i alt fra 2-6 minutter.

Igennem yinyogaens mange forskellige rygliggende, maveliggende eller siddende stillinger arbejder vi på stræk af bindevævet. 

Yin Yoga som praksis har stor effekt på den fysiske krop og på vores tanker og følelser. Tiden på yogamåtten i stilhed kan lære dig meget om, hvordan du er med og i din krop og i verden omkring dig.

Yoga Nidra

Yoga Nidra beskrives ofte som “yogiens søvn”, men Yoga Nidra er i virkeligheden en afspændt form for vågenhed. Det er en meditativ praksis med mange lag og rejser i de dybe indre landskaber. I Yoga Nidra ligger du i en behagelig rygliggende stilling, hvor jeg guider dig igennem kropsscanning, åndedrætsøvelser og visualiseringer.

Yoga Nidra er en fantastisk måde at få slappet af på, og kan bruges som et alternativ til en middagslur, hjælp til bedre nattesøvn, heling, velvære og balance. Det er en kraftfuld selvudviklingspraksis, hvor der arbejdes med sindet og det ubevidste i den guidning, man modtager fra sin yogalærer.

Yin Yoga Massage

Yin Yoga massage er en blid velværebehandling for krop og sind med udgangspunkt i din krop, hvor den er lige nu. I behandlingen kombineres blide yin stræk, tryk, tapping og healing med fokus på bindevævet og åndedrættet.

Du er varmt klædt på under hele behandlingen, gerne iført behageligt blødt tøj. Behandlingen foregår på en blød madras på gulvet, hvor du først guides ind i en afslappende meditation og derefter en ansigtsmassage.  Herefter arbejder vi med kroppen igennem udvalgte Yin stillinger. 

Yin Yoga massage kan stå alene og varer her 90 minutter, eller elementer fra Yin yoga massagen kan inddrages i dit personlige Yin Treat forløb.  Kontakt Christina og hør nærmere.

Yin Treat forløb med Christina

Jeg har 8 års erfaring fra egen meditations-og yogapraksis og er uddannet i Yin Yoga, Yoga Nidra og Yin Yoga massage hos Mari Nordstrøm / Sattva Yoga. Jeg er i videre udvikling og fordybelse i Yoga for balance og velvære udi yogaterapi. 

Et Yin Treat forløb er altid individuelt sammensæt og tilpasset til netop dig. Udover selve yoga-delen, hjælper jeg dig med at få skabt en hjemme yogapraksis, samt råd og vejledning til udstyr, og ideer til andre gode hverdagsritualer som måtte understøtte din proces og praksis.

Forløbet kan sammensættes med de antal klasser du ønsker dig.

Jeg anbefaler at du starter med et opstartsforløb på minimum sessioner og herfra kan du tilkøbe flere sessioner. Der kan aftales et klippekort såfremt du ønsker at længerevarende forløb. 

Forløbet kan med fordel kombineres med Walk and talk, terapi og samtale. Tag en snak om Christina herom.

Forløbet kan indeholde

  • Yin Yoga undervisning
  • Yoga Nidra undervisning
  • Yin Yoga massage
  • Eget individuelt tilrettelagt program inkl. justering og tilpasning
  • Evt lydfil med meditation til din hjemmepraksis
  • Guidning i flow-skrivning
  • Sparring om temaer som kan understøtte din yogapraksis
  • Dit helt eget trygge rum med god tid til væren, hvile og ro
  • Alt yogaudstyr der venter på dig
  • The og en lille afsluttende ”køre-snack”.

Sted & priser

Yogaundervisningen foregår i det lille Terapihus på Stevns. Her har jeg har min hjemmepraksis i det fine gamle anneks med gamle buede vinduer og bjælker i loftet. Jeg har alt udstyr klar til dig, og den smukke natur vi er omgivet af hjælper til ro og fordybelse.

Kom blidt i gang med din Yin praksis

1 x Privat Yin yogasession af 1½ time 750 kr.

2 x Yin yogasession af 1½ time 1400 kr. (spar 100 kr)

Efter en Yoga session vil det være oplagt at køre en tur ned til Stevns klint eller besøge den gamle Kirke i Højerup. Der er mange skønne spisesteder bl.a. Stevns Experience, Cafeen i Rødvig Havn eller det eftertragtede Rødvig Badehotel.

Rundt omkring på Syd Stevns er der små hyggelige Bed & Breakfast hvis du ønsker at kombinere din YinTreat med en overnatning.

Jeg hjælper dig gerne med at undersøge dine muligheder.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om forløbet så lad os tage en snak over telefon.

Her vil jeg også fortælle dig mere om forløbets indhold og opbygning.

Kontakt mig på mail cb@christinabendix.dk– så vender jeg retur med forslag til telefontid.

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.