Kontakt mig her

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale over telefon. Du er hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig, så finder vi tid til en lille snak. 

Alle henvendelser besvares indenfor 3-5 hverdage.

Christina Bendix
Klinisk diætist, psykoterapeut & yogalærer

Tlf.: 28 77 48 55
Mail: cb@christinabendix.dk

Marievej 2, 1 tv
2900 Hellerup

Klinisk diætist

En klinisk diætist har gennemgået en ernæringsvidenskabelig professionsbachelor i ernæring og sundhed uddannelse på 3½ år. Uddannelsen består af en blanding af pædagogiske, psykologiske og naturvidenskabelige fag. En klinisk diætist er autoriseret af Sundhedsstyrelsen.

En diætist er specialist i sammenhængen imellem mad, sundhed og sygdom.

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til kliniske diætister. Læs mere om tilskuddet på sygesikring.dk

Sundhedsforsikring. Flere sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til et forløb hos en autoriseret klinisk diætist. Forløbet skal være lægehenvist eller lægeanbefalet. Hør dit forsikringsselskab, om du har denne mulighed.

Psykoterapeut

En psykoterapeut arbejder med forskellige psykiske problemstillinger og bruger psykoterapi som behandlingsform til at identificere og bearbejde tanker, følelser og handlinger der opleves problemfyldte for klienten.

Jeg har ud over min uddannelse som klinisk diætist, en 4-årig uddannelse som integreret psykoterapeut. Jeg arbejder med samtaleterapi og sandplay terapi. Uddannelsen bygger bl.a. på Carl G. Jungs dybdepsykologiske principper, Virginia Satirs familieterapi og John Bowlbys tilknytningsteori.

Mit faglige fundament har rod i NLP som er en terapeutisk retning og metode, der overordnet bygger på kognitiv terapi (sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd). NLP trækker yderligere fra andre terapiformer bl.a. fra gestaltterapi, samtaleterapi og systematisk terapi.

Som del af min uddannelse er jeg uddannet Sandplay terapeut, som er en metode udviklet ud fra C.G Jungs teorier om det ubevidste, det nonverbale og det symbolske i psyken.

Jeg er uddannet integreret psykoterapeut hos Leadershipbyheart.dk

Uddannelsen er gennemført i overensstemmelse med de offentlige kvalitetskriterier foreskrevet af Sundhedsministeriet.

Jeg er medlem af Dansk selskab for spiseforstyrrelser.

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.