Min personlige rejse

Jeg har så længe jeg kan huske været nysgerrig på menneskets udvikling, på psykologi og på hvordan vi skaber et meningsfuldt liv. 

Som ganske ung slugte jeg al ungdomslitteratur om livets skyggesider og jeg elskede især Tine Bryhls radioprogram ”På Tværs”. Hun blev en stemme der fulgte mig, og som hjalp mig til at række ud, og søge ind i terapien efter år med spiseforstyrrelse og angst.

Mine første år i terapien var svære, men de vækkede en nysgerrighed og drøm om, at hjælpe andre som mig. Jeg mærkede et form for et sjælekald. 

Det førte mig i første runde ind på studiet til klinisk diætist i 2004.  Efter 4 års uddannelse åbnede jeg i 2007 min egen virksomhed i Lyngby.

Et vendepunkt

I 2012 valgte jeg at dele min personlige historie om et liv med bulimi. Jeg mærkede et brændende ønske om at tale om det, som var svært at tale om, især ensomheden som følger med en psykisk lidelse. At miste min far til kræft samme år blev endnu et skub for mig til genoverveje mit livsformål.

Derfor søgte jeg i 2013 ind på en psykoterapeutisk uddannelse på Møn, og i de efterfølgende år ændrede min virksomhed sig gradvist i takt med min egen udvikling.

Oplevelser & erfaringer

Jeg har haft mange gode oplevelser i mit liv som selvstændig. Jeg har haft min egen klumme i 6 år i Q som hed “Spørg Diætisten”, og i flere år skrev jeg indlæg til forskellige dameblade om sundhed og forandring. Jeg har arbejdet som mentor for modeller, været konsulent i store virksomheder og jeg har mange tusinde samtalesessioner i rygsækken.

I 2019 startede jeg min podcast “Perfekt udenpå ulykkelig inden”, og i foråret 2024 udkommer jeg med min næste podcast “Mit livs overgang”.

”Det føltes som et stort kald og en mission med dyb sjælelig mening, at bryde tabu og stigmatisering, men også at træde ud i det sårbare rum og åbne op for min historie”

Christina

Her & nu

Min virksomhed drives i dag ud fra en helhedsorienteret og holistisk tilgang med inddragelse af sind, krop og sjæl. Igennem de 17 år i mit virke har virksomheden udviklet sig og spejlet min egen udvikling. 

Udover mit speciale som diætist i mad og følelser, er jeg som psykoterapeut særlig optaget af kvindelivet i forandring, sorg, kriser og selvværdsproblematikker. Jeg har en iboende nysgerrighed på at finde de vigtige puslebrikker til øget selvforståelse og healing.

Jeg praktiserer mine hverdagsritualer for at rense og stilne mit sind. Dette gør jeg igennem flowskrivning, yoga- og meditationspraksis og at være i naturen på mine vandringer. Jeg vinterbader i havet og finder stor glæde i min gamle landvilla på Syd Stevns med renovering og havearbejde. At være kreativ igennem indretning og strik er en evig kilde til meningsfuld selvforglemmelse.

Yoga har et særligt rum i mit hjerte som får mit hjerte til at juble. I 2023 og uddannede jeg mig til yinyogalærer. I 2024 er rejsen fortsat med videre fordybelse ind i Yoga Terapi

Jeg er under løbende udvikling, uddannelse, og går både i egen terapi og supervision. Jeg holder mig fagligt opdateret indenfor psykologiske retninger og det holistiske menneskesyn.

Privat

Jeg er midt i livet og 50 år. Jeg bor med min mand Michael og vores hund Harley i en dejlig landvilla på Syd Stevns, tæt på havet og Stevns klint. 

I landvillaen har jeg et lille anneks som fungerer som min hjemmepraksis. Jeg har døbt annekset ”Det lille terapi-og yogahus på Stevns”. Jeg har også praksis på Marievej i Terapihuset Hellerup.

Jeg har to voksne børn, en dejlig svigerdatter og mit elskede lille barnebarn. De bor alle i København. Michael har to voksne børn som bor i Roskilde. Michael og jeg har levet som sammenbragt familie siden 2014.

 ”Livets gave er på mange måder de udfordringer og lektier jeg lærer heraf. De pirrer min nysgerrighed og får mig til at holde mig vågen, og søge bagom det, vi ikke kan se” (cb)

”Jeg har flere gange på yogamåtten oplevet, hvordan min krops visdom afslørede det, som var blindt for min hjerne at se og forstå. At træde ind på yogamåtten er spejlet jeg bruger i min dagligdag på at se mig selv”

Christina

Uddannelser

2024

Yoga for balance og velvære, Sattva / Mari Norstrøm

2024
Yin Yoga massage 50 timer kursus
Sattva / Mari Norstrøm

2023
Yinyogalære 200 timer yogalæreuddannelse
Sattva / Mari Norstrøm

2023
Yoga Nidra kursus, 30 timer
Sattva/ Mari Nordstrøm

2022
Kursus i Behandling af overspisning og spiseforstyrrelse
Dansk selskab for Spiseforstyrrelser

2019
Eksamineret Integreret Psykoterapeut, 4 år
Leadership by Heart

2016-2017
NLP Master-praktitioner
Leadership by Heart

2013-2014
NLP-practitioner
Leadership by Heart / Møn

2002-2006
Autoriseret klinisk diætist; PBA i Ernæring og Sundhed med speciale i klinisk diætetik
Suhrs Seminarium. Autoriseret klinisk diætist af Sundhedsstyrelsen (2006).

2001
HF enkeltfag, Psykologi, Biologi, Kemi
København

1995-2001
Centerleder, fitnessinstruktør, personlig træner og slankeholdsinstruktør
Forskellige fitnesscentre omkring København

1992-1994
Højere Handelseksamen
Niels Brock Handelsskole, København

Artikler

Jeg er i årenes løb blevet brugt som ekspert i diverse livstilsmagsiner herunder Alt for Damerne, Femina, Woman, Fit Living, Costume, Q, Hendes Verden & BT.
Jeg har i Fit Living og Q delt min egen historie om livet med en spiseforstyrrelse. 

Klik for at læse.

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.