Slut fred med mad

En vej til madro

Det personlige “Slut fred med mad” forløb er til dig der oplever at tanker om mad, vægt og krop fylder (alt) for meget i dit liv, og som genkender at spise på dine følelser, overspise eller underspise.

Forløbet er til dig der ønsker at få ro på dit forhold til mad. For dig der ønsker at kunne spise mad med god samvittighed og genfinde et naturligt forhold til mad. 

I forløbet bliver min rolle at støtte dig og give dig konkrete værktøjer, så du kan komme fra tanke til handling. Jeg tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker, og vi kan arbejde indenfor flere emner eks. at genfinde et afslappet forhold til mad, at minimere overspisning, at skabe struktur og balance i din spisning, ændring af negativ indre dialog og kropsaccept.

Jeg har 18 års erfaring i at hjælpe mennesker, der på forskellige måder har haft et forstyrret forhold til mad henimod et liv med madfrihed og madglæde, og endeligt at slutte kampen mod maden, så der atter bliver plads til et liv med glæde, overskud og frihed.

”At slutte fred med mad handler om at møde dig selv i dine behov og at slippe kampen mod maden.
At finde ind til dit sweet spot, hvor du har ubetinget frihed til at  være dig, præcis som du er.”

Christina

Måske genkender du?

 • Jeg spiser på mine følelser, og jeg spiser ekstra meget, når jeg er træt, ked af det eller stresset
 • Jeg mister appetitten når jeg er ked af det, og det er svært at mærke mig selv
 • Jeg har mistet kontakten til min fornemmelse af sult- og/eller mæthed
 • Jeg er madforvirret og har madstress
 • Jeg er bange for vægtøgning
 • Jeg har svært ved at stoppe, når jeg først jeg er kommet i gang med at spise
 • Jeg udsætter ofte mine måltider og derfor er der rod i mit spisemønster
 • Jeg starter ofte forfra, men ender tilbage til samme udgangspunkt
 • Jeg har ofte dårlig samvittighed over det som jeg spiser

 

Igennem forløbet vil du arbejde med dig selv, få indsigt og konkrete strategier til at ændre dit forhold til mad. Du vil lære at spotte og minimere dine over eller underspisninger. Du vil få klarhed over, hvilke faktorer og triggere der vedligeholder madkaos og madstress, og du vil få min hjælp til at bryde dårlige vaner, mærke din krops signaler samt hvad du i virkeligheden længtes efter.

Hvad din sjæl og dine følelser i virkeligheden er sultne efter?

Slut fred med mad ”metoden”

Jeg har udviklet ”Slut fred med mad” metoden på baggrund af mine mange års erfaring som selvstændig klinisk diætist, mentor og psykoterapeut samt min personlige erfaring og rejse ud af en spiseforstyrrelse. Forløbet er derfor et helhedsorienteret personligt forløb, hvor vi kommer omkring flere vigtige temaer i rejsen til madro.

Metoden bygger på konkrete, mentale og psykiske strategier og værktøjer, som du stille og rolig får mulighed for at implementere i dit liv imellem sessionerne. Vi arbejder med specifikke temaer, som tilpasses dig og dine behov.

Forløbet er både vejledende, motiverende og kan have drys af terapeutiske relevante redskaber.

Min rolle er at støtte dig og sammen får vi skabt et overblik over din madhistorie, dit nuværende spisemønster, hvad du længtes efter og ønsker. Vi går på opdagelse i din sult og mæthed, og jeg hjælper dig i små skridt med at få etableret en god rytme og struktur i din hverdag. Vi kommer omkring mængder, madpræferencer, afmystificering af slankemyter.

Sammen finder vi ind til din vej, som kan fungere nemt og enkelt i din hverdag.

Typiske emner i forløbet

 • Følelsesmæssig spisning
 • Forstyrret spisning
 • Madro
 • Negativ kropsopfattelse
 • Selvkritik
 • Stabilisering af dit spisemønster
 • Overspisning eller underspisning
 • Yoyovægt
 • Rådgivning relateret til mad og sundhed
 • Målafklaring og commitment
 • Sult- og mæthedsfølelse / regulation
 • Meditation, mindfulness og yogaøvelser
 • Værdiarbejde, målsætning og commitment
 
 

Fordybelsesøvelser i forløbet

I forløbet vil du få små fordybelsesøvelser som hjemmeopgaver, som kan understøtte forløbet og skabe nye indsigter til din forandring. Det kan være opgaver lige fra; sult-og mæthedsundersøgelse, mad, tanke- og følelsesdagbog med feedback, overbevisningscirklen, undersøgelse og forandring af den indre dialog (tanker), meditations-og yogaøvelser og undersøgelse af sammenhængen mad og følelser.

 

Indledende samtale

En indledende samtale på 75 min. er altid første samtale inden du fortsætter videre i et forløb.  Samtalen er også for dig, der er i tvivl om du skal indgå i et forløb over længere tid.

I den indledende samtale spørger jeg ind til din historie, mad og/eller vægthistorie, og sammen går vi på opdagelse i din historie, i dit spisemønster og hvilke udfordringer du står med lige nu. Jeg optager journal og kostanamnese.

Jeg lytter til dine erfaringer, ønsker og målsætning i forhold til forløbet, og sammen vurderer vi om du skal indgå et videre forløb med mig.

Samtalen er uforpligtende.

Pris kr. 1400,-

Efter den indledende samtale kan du købe enkelte sessioner hos mig pris 1250 kr. eller du kan købe et pakkeforløb og opnå rabat ved 6 eller 10 sessioner.

 

Pakkeforløb - Slut fred med mad

 I forløbet vil vi komme omkring de temaer, som du ønsker at arbejde med, og uanset hvilket forløb du vælger, vil der være mulighed for indsigt, læring og små forandringer i realistiske skridt. Er du i tvivl om forløb, så tøv ikke med at kontakte mig.

Ønsker du at fortsætte i forløb efter dit første pakkeforløb er prisen pr. session kr. 1000 ved samlet køb af minimum 6 sessioner. 

(Gælder kun hvis du har været i et pakkeforløb med 6 eller 10 samtaler)

Kort forløb

3 sessioner

Dybdegående samtaler med fokus på dit spisemønster og dit forhold til mad, vægt og krop.

Vi arbejder i forløbet på din madhistorie og erfaring, og hvordan dit forhold til mad er. Du får indsigt i dit spisemønster, øvelser og konkret vejledning til, hvordan du kan arbejde med tanke- og vaneændringer.

Forløbet med 3 sessioner kan bruges som et overvejelsesforløb inden du går i et længerevarende forløb eller ind i terapiforløb.

Det kan også være dig der ønsker et kort intensivt forløb. Eks. kan det korte forløb bruges hvis du er godt på vej, men ønsker hands-on input og vejledning i dit spisemønster.

Mulighed for ratebetaling og tilskud.

Pris kr. 3850,-

Intensivt forløb

6 sessioner

Dybdegående samtaler med fokus på dit forhold til mad, vægt og krop.

Vi undersøger og besøger dit spisemønster flere gange undervejs i forløbet til læring og indsigt til din forandring. 

Fokus er at du bliver eksperten på dit mønster, og hvad der skal til for dig for at få genetableret et balanceret og frit forhold til mad. Vi arbejder med eventuelle blinde vinkler. 

Du vil undervejs i forløbet blive præsenteret for hjemmeopgaver og små øvelser, og vi kommer omkring flere temaer i dette intensive forløb.

Forløbet kan afholdes som et intensivt forløb over 6-8 uger eller strække sig hen over 3-4 måneder.

Mulighed for ratebetaling og tilskud

Pris kr. 7150,- (rabat på 500 kr.)

Intensivt forløb

10 sessioner

Dybdegående samtaler med fokus på dit forhold til mad, vægt og krop.

I små skridt vil dit forhold til dig selv blive styrket, og derfor vil dit forhold til mad og krop langsomt ændre sig.

Du har i dette forløb mulighed for at arbejde i dybden dit spisemønster, med din sult-og mæthedsregulation, dine følelser, tanker og overbevisninger. Du kommer til at arbejde med din indre dialog, selvkritikken og den dårlige samvittighed. Dette forløb giver mulighed for, at vi kommer hele vejen rundt.

Forløbet sammensættes efter dine ønsker og behov, og jeg bliver din tætte støtte i dette længerevarende forløb.

Mulighed for ratebetaling og tilskud.

Pris kr. 11.250,-  (spar den indledende session værdi 1400 kr.)

Book en gratis afklarende telefonsamtale

Inden vi starter et forløb, har vi en afklarende samtale over telefon på 15 min. Denne samtale er gratis. Her vil jeg høre lidt om dine konkrete udfordringer og problemstillinger, vurdere om du kan komme i forløb hos mig, og du kan stille mig spørgsmål. Samtalen er også til dig som er i tvivl om hvilket forløb der evt. vil være det rette for dig (diætistforløb eller terapiforløb)

Du kan skrive til mig på min mail cb@christinabendix.dk – og jeg vil kontakte dig for videre aftale.

Jeg glæder mig meget til at være en del af dit forløb – og følge dig til et mere frit og afslappet forhold til mad.

Yderligere info

Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Det kan du gøre  min mail cb@christinabendix.dk

Du modtager ved første samtale en faktura til betaling via en bankoverførsel. Rate betaling er muligt.

Flere sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til et forløb hos en autoriseret klinisk diætist. Forløbet skal være lægehenvist eller lægeanbefalet. Hør dit forsikringsselskab, om du har denne mulighed. Ønsker du længere varende forløb ud over hvad dit forsikringsselskab kan tilbyde dig, kan du supplere med egenbetaling.

Vi tilpasser forløbet afhængig af hvilken forsikringsordning du har. Der kan forekomme egenbetaling.

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til kliniske diætister. 2024 giver der 4 x 350 kr. årligt til forløb hos klinisk diætist

Læs mere om tilskuddet på sygeforsikring.dk

Er video session bedst for dig tilbyder jeg forløb via en sikker, fortrolig og krypteret videoløsning via et norsk GDPR-omfattet videoløsning Whereby. Det er nemt og brugervenligt, ingen uvelkomne kan lytte med. Vi kan se hinanden via webcam.

Mine individuelle samtaler foregår i Hellerup på Marievej 2, 1 th, 2900 Hellerup eller på Syd Stevns nær Rødvig. Lokation er i Terapihuset / Hellerup eller Det lille Terapihus på Stevns.

Alle forløb skal afvikles indenfor 6 måneder fra fakturadato. Jeg giver ikke penge retur.

Ved afbud bedes du melde afbud senest 48 timer før en session. Ved for sent afbud betales der for sessionen eller der trækkes et en session fra et pakkeforløb.

Meld afbud på mail: cb@christinabendix.dk

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.