Q&A

Spørgsmål & svar

Det er dit undervisningsmateriale. Jeg frigiver ca. hver 14 dag et nyt modul, som kan indeholde; Lydfil/videoindlæg eller begge dele. Ligeledes er der til hvert modul en arbejdsbog, og jeg anbefaler dig, at du printer denne ud og i dit eget tempo arbejder med dine hjemmeopgaver, så du i små skridt får implementeret dine nye strategier.
Ja det kan du. Men jeg anbefaler dig, at du følger med i forløbet som det er planlagt, og arbejder i de skridt som jeg anbefaler.
Det gør ikke så meget, for optagelsen vil blive gemt i jeres Facebookgruppe. Har du spørgsmål til mig, som du ønsker jeg inddrager i mit LIVE Call, så send dine spørgsmål til mig inden jeg går i gang. Gerne så jeg har dine spørgsmål et par timer før jeg går ”på”.
Ja det vil jeg klart mene du kan. Er du i tvivl, så læs forløbsbeskrivelsen godt igennem inden du tilmelder dig. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende mig én mail med spørgsmål, eller vi kan ringe sammen og tage en snak. Har du tidligere gået i et forløb hos mig, vil der være noget du vil genkende. Men at få gentaget det du ved, i et nyt format, kan ofte hjælpe dig godt på vej til handling og forandring. Et online forløb er noget andet end mine personlige forløb. Online forløbet kan du tage i dit tempo, arbejde med opgaverne i dit tempo, lytte til modulerne igen og igen. Alt det kan du gøre hjemme hos dig selv – og som jeg altid siger i mine forløb, så er handler forandring meget om, at vi øver os igen og igen, indtil læringen lander og bundfælder sig.
Så kan du tilkøbe dig personlige konsultationer med Christina. Og du får 10 % rabat. Eks. kan du købe 2 timer af mig til kr. 1800 og de timer kan vi dele op efter dit behov. Vi kan arrangere samtalerne via Skype, mail eller telefon.
NEJ bestemt ikke, det er helt op til dig. Min erfaring er dog, at mange har rigtig meget gavn af gruppen. Nogle er aktive, mens andre er passive. Det er helt ok, og du kan bruge gruppen som du har lyst og behov. Jeg tjekker ind i gruppen 1-2 gange pr. uge med motivation, støtte og spørgsmål til din proces.støtten i gruppen, de mange inspirende og ærlige indlæg har hjulpet dem på deres vej. Men igen, det er helt frivilligt og op til dig. Du kan til enhver tid blive sluset ind i gruppen Ønsker du at være anonym i forløbet, fortæller du mig blot det, også sluser jeg dig ikke ind i Facebookgruppen.
Nej det er det ikke. Du skal blot kunne åbne din mail, og klikke på de link jeg sender dig og vola, så er du inde i dit forum. Skulle det drille, sender mig en mail på cb@christinabendix.dk – så vil jeg forsøge om jeg kan guide dig på vej.
Nej det er det ikke. Jeg frigiver blot modulerne om tirsdagen, så du behøver ikke sidde og vente. Modulerne har du til rådighed og du kan gå til/fra som det passer dig. Du tager det i dit tempo når det passer dig.
Tilmelding er bindende, dette gælder også ved ratebetaling. Når du først har tilmeldt dig, kan jeg ikke give dig dine penge retur. Ved tilmelding modtager du dit login til det materiale der bliver frigivet i forløbet, og derved betragtes produktet som taget i brug. Du kan bruge materiale og gennemgå det på et andet tidspunkt der passer dig bedre. Forløbet har begrænset antal pladser, så derfor er det ikke muligt at optage en plads, og senere fortryde.
Du kan skrive eller sende dine spørgsmål ind i forbindelse med de 2 LIVE calls. Her foregår det på den måde, at du skriver dit spørgsmål, og jeg besvare spørgsmål så alle deltagerne kan høre det. I kan se og høre mig, men i kan hverken se eller høre hinanden. Du kan også stille spørgsmål til mig inde i vores Facebookgruppe. Jeg tjekker ind 1-2 gange pr. uge.   Ønsker du personlig sparring på flere uddybende spørgsmål anbefaler jeg dig, at du tilkøber evt. 1-2 timer af mig, som du kan bruge til den personlige sparring. Du modtager altså ikke personlig sparring undervejs, og jeg står ikke til rådighed under forløbet udover det som er koblet til vores LIVE Calls, og når jeg kigger ind i vores Facebookgruppe og skriver små kommentar elign.

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.