Hjælp til vægttab – gratis video & e-kursus

Gratis coaching videoserie i 5 afsnit

“Forstå dit forhold til mad”

 

Gratis_video_ekursus

 

Videoserie i 5 afsnit om selvaccept, yoyovægt, overspisning, selvkritik og ensomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme gratis coaching.

Jeg glæder mig meget til at inspirere dig, give dig et måske fornyet håb, viden og gode strategier.

Jeg modtager dagligt mails fra klienter der fortæller mig (lykkeligt) at de har fået et bedre og mere afbalanceret forhold til mad, at tankerne omkring mad, krop og vægt ikke fylder så meget, at de har tabt sig naturligt eller mails fra klienter der er kommet ud på den anden side af deres spiseforstyrrelse.

Mine gaver er lavet fra mit hjerte til dit. Mit arbejde er i den grad mit hjertebarn – og jeg ønsker for dig, at også du finder ind på din vej, hvor der kan være mere dig, mere selvkærlighed og mere nydelse.

Om få minutter kan du være igang med dit første e-kursus, se en video eller lytte til en lydfil og hermed være igang med dit første skridt.

Det er ganske uforpligtende at modtage mine gaver. Når du skriver dig op til at modtage gaven, siger du samtidig ja til at modtage mit nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig mit nyhedsbrev. Intentionen med mit nyhedsbrev er, at dele mine mange års erfaring med dig, inspirere dig og motivere dig.

Rigtig GOD fornøjelse.

Christina Bendix

 

Videoserien i 5 afsnit med hver deres tema

  • Video #1: Selvaccept en nøgle til forandring
  • Video #2: Hvis ikke slankekur -hvad så?
  • Video #3: Selvkritik og ensomhed
  • Video #4: Jagten på drømmekroppen
  • Video #5: Mad & følelse

 

+ nyhedsbrevsmagasin fyldt med indhold

Tilmelder du dig nyhedsbrevet vil du udover dit gratis coachingforløb modtage onlineforedrag, podcast optagelser, brevkasse Q&A, blogindlæg fyldt med værdi og indhold samt testimonials fra mennesker, der har gået vejen.

( Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedbrevet igen)

 

kontakt1

 

Christina Bendix´s nyhedsbrev udkommer 2-3 gange pr. måned, og er til inspiration og motivation for dig, der ønsker at et naturligt forhold til mad, til dig der kæmper med en spiseforstyrrelse, har høj indre selvkritik og til dig der ønsker indsigt, inspiration og håb.

Jeg deler mange af mine egne erfaringer på en åben og ærlig måde, og deler med dig helt lavpraktiske og brugbare tips og tricks fra mine mange års erfaring og know-how som diætist, mentor & NLP-Master

Jeg ønsker af hjertet, at du bliver SÅ inspireret, at du finder modet til at tage det første lille skridt henimod et liv, hvor der er mere nydelse. 

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.