Min nye hjemmeside – midt i mit livs overgang

Jeg glæder mig SÅ meget over, at jeg i dag kan åbne døren til mit nye visuelle hjem. Min nye hjemmeside er udkommet, og det vil jeg selvfølgelig dele med dig.

Det føles som indre frihed at fremkalde alt det, som jeg længe har følt på indersiden. Processen har været i gang længe, og har handlet om både erkendelser og accept, som jeg har skulle gå mange ture med.

Nu er dele af det fremkaldt på hjemmesiden via nye billeder, forløb og den visuelle identitet som min grafiker Stine Engberg og jeg har skabt. Sikke en proces det har været fra at lande i et matchende logo, farver og visuelt udtryk.

 

Mere indhold og forløb vil komme til over de næste måneder bl.a.:

~ Dagsretreat på Stevns: Samtale og  yoga i det lille terapihus samt gåtur med refleksion og forankring i det den smukke natur. 

~ En vandretur med det som er; Planlagt guidet tur i både det ydre og indre landskab med Christina som din guide. Kan bruges som selvudvikling, til indre ro, til afklaring og fordybelse. 

~ Ny podcast;  ”Mit livs overgang”, som jeg pt. arbejder på i kulissen.

~ Få besøg af Christina; Jeg kommer til jer og gæsteunderviser og/eller holder oplæg i mental sundhed; kvindeliv, overgangsalder, livsmod og glæde, yoga, meditation mm. Kan være for: mødregrupper, strikkeklub, kvindeloge, arbejdsplads, venindegruppe, kurser, uddannelser mm.

Jeg kan med glæde dele, at jeg allerede er i gang med at gæsteundervise hos kolleager og er netop booket ud hos en skøn kvindeloge.

Min virksomhed flytter sig - når jeg flytter mig

Jeg vil gerne indrømme, at jeg har været rundt i alle hjørner af min virksomhed. Vendt og drejet hver en ting ”i min butik”.

  • Hvad skulle jeg slippe?
    Hvad ville jeg have med?

 

Indlæg, brevkasse, blog, videos, udtalelser osv. ja der har været en del, der skulle muges ud i, og på et tidspunkt stod jeg næsten med et tomt lærred. Derfra startede opbygningen, og at udvælge, hvad der var vigtigt at få med.

  • Hvor er jeg nu?
    Hvad ønsker jeg?
    Hvad er vigtigt?

 – var nogle af mine spørgsmål.

Jeg tænker på, hvordan den proces kan overføres til andre forandringer i livet. Måske kan du spejle det fra dit liv. Den der overvejelsesproces omkring, hvad du er færdig med, og hvad der stadig føles rigtigt at gå videre med.
 
For mig repræsenterer hjemmesiden mange års indre arbejde.
Først skulle jeg forstå, dernæst erkende hvad det var i mig, som jeg sagde farvel til i mit slip af den gamle hjemmeside. 

For det var ikke bare en hjemmeside.

En kort tur tilbage - Diætisten i Lyngby

Min gamle hjemmeside er fra 2015. Jeg var dengang kendt som bl.a. “Diætisten i Lyngby”, og jeg gjorde det sgu ret godt i min private praksis på Lyngby Hovedgade, og i de mange opgaver, som jeg fik igennem tiden.

Lige fra foredrag, TV, skribent i diverse dameblade, arbejdet for modelbureauer rundt om i KBH, konsulent arbejde i mange store virksomheder, afholdelse af retreats osv.

Jeg havde vanvittigt travlt, og jeg elskede det, det meste af det. På mange måder var jeg “on a mission”, og jeg bliver ret så stolt når jeg tænker tilbage.

Af og til glemmer jeg også, at det faktisk var MIG, der skabte det hele fra bunden, og jonglerede med de mange bolde.

Jeg ændrede mig, og livet ændrede sig

Men livet er som altid i konstant foranderlighed, og forandring og store livsskifte har været heftigt for mig særligt de seneste par år.

Bare for at nævne lidt: 

Min datter der flyttede hjemmefra, salg af børnenes barndomshus i Smørum, at flytte på landet, at blive farmor, at være i buldrende overgangsalder, mit nye nomadeliv, stress og angst som jeg har danset en del med igen, økonomisk nedtur, overbelastningssymptomer og andet sygdom i nærmeste familie. Ligesom jeg er ved, helt stille for mig selv at undersøge en helt ny erkendelse og måske manglende puslebrik i min selvforståelse.

Længe har jeg haft svært ved at forstå og være i summen af det hele, og derfor blev det også helt naturligt og nødvendigt, at jeg step by step slap grebet om at drifte og udvikle i min forretning, og koncentrerede mig om at have individuelle sessioner.

Jeg blev pludselig ret stille, mens alt i mit liv bare buldrende derudaf, og samtidig har jeg forsøgt at samle mine puslebrikker, som skulle jeg samle dem på ny.

Det har taget TID og det tager TID, for jeg er stadig ved at samle mit livs puslespil, og forstå endnu flere lag af mig.

Derfor har det også taget lang tid førend jeg blev klar til at arbejde på en ny hjemmeside, få taget nye billeder og især at tage op til overvejelse, på det helt dybe plan HVAD JEG VILLE!

En ny slags sårbarhed

Et fotoshoot sidste vinter, fik mig til at erkende, at jeg er et helt andet sted i livet. Det kunne jeg ikke kun mærke, men jeg kunne også SE det fremkaldt i billederne.

Billederne du ser på min hjemmeside er alle vigtige for hele min historie, og er taget af det fineste menneske Katrine Heller.

De repræsenterer der, hvor jeg er NU.
Det gør mig glad, stolt og ydmyg, for jeg ser både en kæmpe styrke i mig selv, og jeg ser en ny sårbarhed.

Jeg føler jeg VISER mig og jeg genkender det, som jeg ser på det ydre - som et match på mit indre.

Det er ret syret egentlig, og derfor har det også været naturligt for mig, at jeg meget snart slipper podcasten “Perfekt udenpå ulykkelig indeni”. For jeg er ikke der mere, hvor jeg genkender maskerne som jeg i så mange år, har skjult mig bag.

De nye billeder skulle være ”som jeg er”.

Altså helt rå, autentiske og uden maske og for meget redigering eller styling – og at de skulle tages i mine omgivelser hernede på landet

For midt i alt det som stadig er svært, så ELSKER jeg vores landvilla, havet og Stevns klint, og jeg ELSKER den rå livsfase jeg befinder mig i – selvom det også får jorden under mig til at skælve til tider.

Jeg glæder mig SÅ meget til at dele endnu flere indsigter og fortællinger med dig både herinde og i podcasten.
(Jeg er i øvrigt vendt tilbage til min ”gamle” podcast” for at bygge bro til den nye. Der ligger lige nu 5 nye episoder derinde –Lyt med her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med hertil.
Mit spørgsmål til dig i dag er:

Hvad er din længsel – bag længslen? Måske du også står midt i dit livs overgang, og har lyst til at dele lidt omkring dit livsskifte. Du er altid velkommen til at skrive til mig på cb@christinabendix.dk

Kærligst Christina

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.