Naturligt vægttab – gruppeforløb

gruppeforløb

 

Gruppeforløb kom på venteliste

Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du ønsker at komme på ventelisten: cb@christinabendix.dk

 

I gruppeforløbet der strækker sig over 6 måneder, arbejder vi intensivt og fokuseret på overspisning og, følelsesmæssig spisning. Gruppen ledes af Christina Bendix. I gruppeforløbet er der plads til 6 deltagere.

Forløbet henvender sig til dig der godt ved, at en ny slankekur ikke er løsningen på dine mad- og vægtproblemer, og vi mødes i gruppen 8 gange fordelt henover 6 måneder.

OBS! Forløbet henvender sig til kvinder over 28 år

 

Ja tak – jeg ønsker at komme på en uforpligtende venteliste, og ønsker en kort (gratis) afklarende samtale om gruppeforløbet

Udfyld nedenstående formular, og jeg vil ringe dig op, for en personlig afklarende samtale. Dette for at sikre, at forløbet og dig er et match 🙂

[contact-form-7 id=”1516″ title=”Gruppementorforløb”]

 

Februar 2020 – udtalelse fra kvinde i gruppeforløbet 2019-2020

“Gruppeforløbet hos Christina har været en fantastisk øjenåbner. Jeg har på min lange rejse ud af min spise forstyrrelse været i behandling flere steder og deltaget i andre forløb. Jeg har en fantastisk viljestyrke og har da også ad flere omgange i mit liv tabt mig, men altid er jeg faldet tilbage igen og ikke været i stand til at kunne knække koden.


Inden forløbet hos Christina havde jeg i nogen tid fulgt hende på de sociale medier og hendes budskaber indrammet i kærlighed gik rent ind. Derfor tilmeldte jeg mig til Christinas forløb. Jeg måtte finde vejen ud af mine overspisninger. Christina er et utroligt varmt og engageret menneske og i rummet sammen med gruppen, føltes det hurtigt trygt og fortroligt.
Der var tid og omsorg til alle. Vi var alle forskellige steder på vores egne rejse, men kunne genkende hinandens historier.


I løbet af forløbet gik det mere og mere op for mig, at der ikke var noget galt med mig. Jeg havde bare valgt at håndtere udfordringerne i mit liv med at spise mig væk fra alt det der ikke var rart. Jeg fandt ud af at mine egne overbevisninger var min værste fjende. At jeg i mange år havde forsømt at passe godt på mig selv, mærke efter mine egne værdier og acceptere den jeg var. Faktisk troede jeg, at der en dag ville komme en slags forløsning, at nogen ville komme udefra og gøre mig rask og så ville jeg stoppe med at overspise. At der skal et stykke arbejde til, fandt jeg ud af i forløbet. Jeg arbejdede mig igennem opgaverne, men måtte også indse at tingene kommer i ryk, nogle gange går det stærkt og andre gange føles det som tilbagefald. Men altid kunne jeg skive til Christina imellem vores møder og det hjalp med hendes støtte.


At jeg ikke er min spiseforstyrelse, men at det er en måde jeg har håndteret mit liv på gik mere og mere op for mig. Hos Christina blev jeg præsenteret for så megen viden og så mange værktøjer. Jeg kunne se at der skulle et stykke arbejde til. Et arbejde jeg skulle gøre. Jeg fik i forløbet en tro på at hvis jeg ændrede mit tankemønster og blev mere tro overfor mig selv, så var der en lysning forude.
Ofte når jeg tog afsted til Lyngby, kunne jeg føle mig meget træt og ude af kontakt med mig selv, men jeg gik altid derfra med en dejlig følelse af optimisme og indre ro.
Det savner jeg faktisk :-).

 

 

Forløbet er til dig der

  • Spiser på dine følelser, overspiser og kæmper med vægten
  • Ønsker at spise intuitivt – og spise efter din sult og mæthedsfølelse
  • Oplever det er ensomt at have et svært forhold til mad, og til dig der ønsker, at kunne være mere dig selv, når du er sammen med andre
  • Er træt og ked af at overspise og kæmpe kampen alene med maden
  • Oplever at dit forhold til mad ofte er styret af forbudt lister og regler for, hvad du må og ikke må med maden, hvor tanker om mad, vægten og dit udseende fylder for meget i din hverdag
  • Ønsker at forstå de budskaber der findes i dit spisemønster, og finde ind til en god og fleksibel balance med maden, hvor du på sigt taber dig som resultat af nye vaner
  • Ikke magter mere slankekur, og til dig der GODT ved, at den næste kur ikke er løsningen.
  • Ønsker at arbejde på at sætte sunde grænser for dig selv (og med maden)

 

 naturligtvægttab

 

Vejen til et naturligt forhold til mad 

Igennem forløbet vil du arbejde intenst med dit forhold til dig selv, din mad og krop. Intet ændrer sig med mindre du gør noget, og jeg er din støtte undervejs i de 6 måneder vi er sammen. I små skridt vil dit forhold til dig selv blive styrket – og derfor vil dit forhold til mad og krop langt ændre sig.

Dit forhold til dig selv er fundamentet for, at du stille og roligt kan forandre dit forhold til mad, vægt og din krop.

Igennem forløbet vil du finde ind til modet og styrken til at STÅ MERE VED DIG SELV.

Forløbet handler om at skabe fokus på dit forhold til dig selv, på mad, på din indre dialog, på din fysiske tilstand, på din adfærd og på dine følelser. Fremfor ALT får du adfærdsmæssige, kognitive og terapeutiske værktøjer til at forandre dit forhold til maden.

 

 

Forløbets opbygning

Forløbet er bygget op over 6 måneder, hvor vi mødes fysisk. Den individuelle samtale aftaler du med Christina i løbet af eller i slutningen af forløbet. Vi mødes til gruppesparring, supervision, deling, oplæg, gruppeøvelser, individuelle øvelser, meditation, hygge og masser af grin og hjertevarme.

Rummet i Hellerup er et rum, hvor du kan være dig – lige som du er.

 

Samlet i forløbet får du:

8 x fysiske gruppemøder på hver 2½ time pr. gang fra kl. 17-19.30. Vi mødes på min hyggelige klinik i Hellerup hver gang.

2 individuelle session af 1 times varighed 

Hjemmeopgaver og worksheets til hvert modul emne.

10 % rabat ved tilkøb af yderligere terapisessioner med Christina undervejs i forløbet

 

NB. Individuel session

De personlige sessioner vil kunne hjælpe dig til at gå i dybden med et emne eller udfordring, som du undervejs i forløbet kan støde på. Den individuelle samtale kan du booke tid til, når det passer ind i din kalender, og når du har brug for ekstra sparring.

 

>> Du får i forløbet ALT det bedste og alle mine erfaringer ud i sundhedspsykologi herunder kognitive- og vanemæssige strategier og terapeutiske værktøjer og processer så du kan genetablere et godt forhold til mad, mindske overspisning og arbejde madro og kropsro. Jeg vil supplere med oplæg fra gang til gang, relevante temaer, hjemmeopgaver m.m

 

 

 

Slut fred med mad metoden og temaer i gruppeforløbet

 

Møde 1.

Velkommen i forløbet

Fra overspisning og følelsesmæssig spisning til et godt og naturligt forhold til mad. Introduktion til forløbet, kort oplæg om forløbet og brobygning imellem ernærings-og psykoeducation.

Hvordan krop, tanker, følelser og adfærd hænger sammen med din madhistorie og dit forhold til mad.

 

Møde 2 

Når slankekur ikke er en løsning – hvad så?

Vejen ud af overspisning, at slippe restriktiv spisning og/eller overspisning,  samt analyse af dit spisemønster og introduktion til intuitiv spisning.

Arbejde intensivt med din følelse af sult og mæthed, og forståelse af dette via Christinas sult- og mæthed øvelser. Øvelser til at komme hjem i kroppen, at forstå hvor vigtig samarbejdet med din krop er, herunder at kunne mærke og fornemme, hvornår du er sulten og mæt. Sund grænsesætning er et kodeord på dette modul.

 

Møde 4 

Bliv bevidst om dine tanker

Din indre dialog (dine tanker og selvkritik) påvirker, hvad du gør i handling, dine tanker påvirker dine følelser og dit forhold til maden. På modulet introduceres du for den kognitive diamant og de neurologiske niveauer som er afgørende for at ændre overspisning, restriktiv spisning og fastholdelse af ny og støttende ønsket adfærd.

 

Møde 5

Lyt til din krop

Din krop er din bedste ven, men måske er det længe siden, at du og din krop har haft ordentlig og god kontakt. På modulet arbejdet vi intensivt med din kropshistorie og dit kropsbillede,  og hvordan du tænker og taler til og om dig selv og din krop. Jeg introducerer dig for tidsliniearbejdet, som en effektivt (NLP) terapeutisk proces, som kan transformere dit syn på dig selv. Et vigtigt møde, er mødet med dig. På modulet arbejdet vi med meditation, visualisering og gode vaner så kan få mere og bedre kropskontakt.

 

Møde 6 & 7

Overspisning, vægtneutral sundhed og følelsesmæssig spisning

Vi dykker ned i den følelsesmæssige spisning, fysiologisk og psykologisk sult. Du lærer følelsernes kommunikation at kende, om grundfølelsers behov og udtryk, og hvordan følelser kommunikere vigtige budskaber til dig. Vejen ud af overspisning, følelsesmæssig spisning og yoyovægt handler ikke om, at du skal tage dig sammen, aj heller om viljestyrke eller forbud. Det handler om at forstå dig selv på et dybere plan, om at vise dig selv medfølelse og at lære at se udfordringer og fejl som vigtig udviklings potentiale.

Vi arbejder på modulet med, at du bedre vil kunne genkende og spotte, hvornår følelserne kaprer dig, og som copingstrategi ender ud i følelsesmæssig spisning eller restriktiv spisning.

 

Møde 8

Forankring og transformation

Implementering af din nye selvkærlige praksis. Hvad er faldgrupper og hvad skal du være særlig opmærksom på. At fastholde alle de gode intentioner er for mange udfordrende. Vi går ind i denne udfordring sammen, og udarbejder en daglig praksis for dig, som er realistisk i dit liv fremover.

 

Hvorfor gruppeforløb?

Du vil opleve, at være en del af et fællesskab bestående af andre kvinder, hvor du vil møde andre, som har det som dig. Ensomhed er ofte en følgesvend, når vi kæmper kampen med maden, og derfor er gruppen stærk og effektiv fordi du vil opleve, at du får et FRIRUM, hvor du kan snakke om alt det som fylder hos dig. Gruppen kan på sigt give dig en følelse af, at du ikke er alene.

Vi vil snakke om emner som du måske ikke snakker med familie, venner eller veninder om.

Et gruppeforløb kan også ses som en støttegruppe – eller support-gruppe, hvor du lærer at være MERE dig selv selv og udtrykke dig selv (følelsesmæssigt)tydeligt, når du er sammen med andre. Det kan være en skøn åbenbaring at dele i forløbet og opleve, at du ikke er alene. Gruppen bliver dit nye fællesskab hvor intet er tabu. I gruppen vil vi have fælles punkter, der vil være ligheder og forskelligheder, og den dynamik vil gøre gruppen og ikke mindst dig stærk.

 

 

Om Christina Bendix

Gruppeforløbet ledes af Christina Bendix, 49 år. Jeg er uddannet klinisk diætist og integreret psykoterapeut og yogalærer. Jeg er indehaver af min virksomhed Christinabendix.dk på 16 år.

Jeg er mor til Emily på 23 år og til Mathias på 29 år, er gift med Michael som har to børn. Jeg er også farmor til Isak.

Jeg har specialiseret mig indenfor sundhedspsykologi, overspisning og milde grader af spiseforstyrrelser. Jeg har erfaring i sorgarbejde, angst og livskriser /forandring. Jeg støtter og guider mennesker til at slutte fred med mad – og finde vejen til et mere accepterende, anerkendende og kærligt forhold til en selv.

Jeg har i perioden 2012-2020 haft stor succes med mit gruppeforløbet, hvor jeg afholdt mere end 18 gruppeforløb – alle for kvinder der ønskede at finde ind til mere madro og mindre selvkritik. Siden hen har jeg holdt en pause, men nu vender jeg tilbage med et nyt og opdateret gruppeforløb igen  Læs mere om Christina HER

 

 

Praktisk information

Vi mødes fysisk i terapihuset på Marievej 2, 1 TV, 2900 Hellerup

 

Pris & fakta 

Mentor gruppe forløbet koster 1250 kroner pr. måned fordelt i 10 rater uden gebyr (ialt 12.500)

Betaling går først i gang, når vi starter forløbet op, tilmelding er bindende.

 

>> Ønsker du at betale forløbet i en betaling, får du som ekstra bonus 1 times personlig session med Christina. Timen kan bookes ved opstart (værdi 1250 kr).

 

 

Ja tak – jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale for gruppeforløbet

Udfyld nedenstående formular, og jeg vil ringe dig op, for en personlig indledende og afklarende samtale. Dette for at sikre, at forløbet og dig er et match 🙂

[contact-form-7 id=”1516″ title=”Gruppementorforløb”]

 

 

Betaling

Betaling foregår automatisk afhængig af valgt rate-løsning og er bindende igennem hele forløbet.


Tilmelding til forløbet

Jeg har altid en indledende afklarende telefonsamtale inden du endeligt tilmelder dig forløbet. Dette for at sikre, at forløbet er det rette match for dig. Udfyld nedenstående kontaktformular, og jeg vil kontakte dig for en samtale.

 


Afbud /afbestilling

Du har ifølge købeloven 14 dage (fra dags dato) til at fortryde din tilmelding til forløbet.

Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du har derfor ikke mulighed for at fortryde din tilmelding, og hæfter for betaling af det fulde forløb.

Rate betaling er ligeledes bindende på samme vilkår, og kan ikke afbrydes midt i et forløb. Ønsker du at stoppe i forløbet mens vi er igang, vil du stadig blive opkrævet betaling.

*Jeg har dog forståelse for, at du kan blive forhindret, og jeg kan her tilbyde (ved særlige aftaler) at du kan konvertere dit forløb til et individuelt forløb.

 

Prisen er inklusiv alle undervisningsdage, lukket online gruppe på Facebook, personlig afsluttende sparring med Christina

Samt lækre sunde snacks, kaffe og the hver gang vi mødes.


 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til forløbet, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Send mig en mail på cb@christinabendix.dk eller send mig en sms på 28 77 48 55 – så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi tage en snak.

Glæder mig til at høre fra dig,

Christina Bendix


Udtalelser fra tidligere gruppedeltagere 

 

Mette 29 år, gruppedeltager 2019

Jeg har her i februar 2019 gået i gruppeforløb i 6 mdr. hos Christina. Hos Christina skal man arbejde hårdt, men det ‘belønnes’ med en vanvittig stor portion kærlighed, anerkendelse, empati og omsorg (både fra Christina, men særligt og vigtigst fra mig til mig). Opgaverne til hvert modul sætter virkelig gang i tanker og handlinger; får mig til at reflektere over, genbesøge og revurdere min historie omkring mad og selvværd og åbne op for at skrive min historie om og tro på at mine drømme kan lade sig gøre.

At være en del af en gruppe giver samtidig mulighed for at lytte ind i og forstå at jeg ikke er alene i de tanker jeg har om mig selv. Sammen glædes vi over hinandens successer og støtter hinanden og giver rum og tillid i de svære stunder. De bedste anbefalinger skal lyde herfra!


Maria Jeg ved nu,  at jeg er værd at elske

“Før jeg startede i gruppeforløbet hos Christina var jeg enormt ked af det over mig selv, men jeg kunne ikke helt definere hvorfor. Jeg havde en grundlæggende idé om, at hvis bare jeg tabte mig 20 kg., så ville jeg blive glad. Jeg havde en idé om, at når jeg havde tabt mig, så ville jeg være i stand til at kunne indgå i et nyt kærligheds forhold til en mand, leve et lykkelig og succesfuldt liv, og have overskud til at starte en familie.

Jeg var sikker på, at det var mine overflødige kg. der gjorde mig ulykkelig. Jeg blev ved med at udskyde min egen lykke. ’’Når jeg har tabt mig kan jeg få mig en kæreste’’. ’’Når jeg har tabt mig er jeg værd at elske’’.’’Når jeg har tabt mig bliver jeg lykkelig’’. ’’Når jeg har tabt mig vil jeg dit og dat’’. Jeg overspiste ofte, men troede egentlig bare, at det var fordi at jeg var et madøre og livsnyder, på dette punkt. Ofte vidste jeg slet ikke hvorfor jeg spiste.

Men… Christina har hjulpet mig med at lære mig selv bedre at kende. Hun har lært mig at stoppe op, mærke efter, leve og trives bedre i nuet, lige nu og her.  Jeg er blevet klogere på mine negative tanker og mønstrer, og på min egen usikkerhed. Vigtigst af alt, fandt jeg ud af, at det drejer sig om noget helt andet, når mad fylder for meget i mit liv! Jeg har fået mere selvværd og selvtillid, og en fundamental tro på, at jeg er helt okay, lige præcis som den jeg er. Jeg kan mærke min egne grænser, og jeg tør at stå ved mig selv, både i mit arbejde og i mit privat liv. Også selvom jeg ikke har tabt mig de ’’famøse 20 kg.’’!!!

Under mit gruppeforløb fandt jeg mit livs kærlighed. Pludselig havde jeg troen på, at jeg var værd at elske, og jeg havde lysten til selv at elske en anden. Nu er vi flyttet sammen og vi drømmer om en fælles fremtid, med hus, bryllup og børn; alt dét, som jeg altid har drømt om, men som jeg altid har tvivlet på, mon ville komme til mig.

Christina kender selv til ovenstående negative tanker og adfærdsmønstre. Dette har gjort, at jeg har følt en unik indlevelses evne samt forståelse overfor de problematikker som vi har delt sammen i gruppen. Lige netop derfor, vil jeg anbefale Christina – særligt hvis man har lyst til at ændre nogle negative vaner og tanker, og ønsker mere selvaccept og kærlighed til sig selv”. (Maria Andersen)


” Jeg ved nu, at vægttab ikke er lig lykkelig

“Inden forløbet var mit forhold til mad meget anstrengt, restriktivt og negativt. Tanker om mad fyldte alt for meget. Jeg er så taknemmelig over, at have mødt de andre i gruppen, høre deres historier og erfaringer. Det har været meget lærigt. Jeg har gennemgået en proces, og jeg skal nu igang med at implementere alt det jeg har jeg lært. Christinas værktøjskasse har været super brugbar, så mine tanker om mad fylder meget mindre nu. Det bedste jeg tager med mig er, at jeg er blevet meget mere mild overfor mig selv, og at jeg nu gør flere ting i mit liv, som gør mig glad. Jeg ville ønske, at jeg for 1 år tilbage, havde vidst, at vægttab ikke er lig med lykke. Det handler om noget helt andet, og den nøgle er jeg ved at have fundet” (kvinde gruppe 3)


” At blive forbundet med andre kvinder, rykker så meget

“Jeg tilmeldte mig gruppeforløbet, fordi jeg nærmest var i panik over mit manglende vægttab. Mit forhold til mad var styret af enten/eller, enten var jeg ekstrem eller også overspiste jeg. Det har været så DEJLIGT, at være en del af en gruppe, og mine tanker om mad har i den grad forandret sig til det bedre. Jeg har via forløbet erkendt, at jeg aldrig bliver perfekt, at jeg vil begå fejl, og at det er ok. Ligeledes har jeg endelig accepteret at der findes en middelvej. At blive forbundet med andre kvinder rykker så meget, og delingerne i gruppen har været rigtig gode. Jeg ville ønske at jeg for 1 år tilbage havde vidst, at jeg ikke behøver at tabe mig, for at føle mig lykkelig indeni”. (kvinde 45 år)


” Jeg ved nu, at jeg ikke er alene

“Efter lang tid i 1.1 forløb hos Christina, besluttede jeg mig for gruppeforløbet. Mit forhold til mad inden jeg startede var fuldstændig ude af balance, det var meget enten/eller. Igennem forløbet har jeg fået ny indsigt, og jeg ved nu, at det her handler om andet end mad. Gruppeforløbet har været super skønt, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg jo ikke er den eneste, der går rundt og har det på denne her måde. Det har været trygt at være i gruppen. Jeg føler at jeg rykker mig hele tiden, og for tiden er sådan lidt en aha-oplevelse, når jeg tænker og handler på andre måder, end jeg gjorde før. Jeg har ingen store madflip mere, og jeg har fundet en god balance”. (kvinde, gruppe 3)

 


” Jeg har lært at acceptere min krop som den er

“Jeg har lært en masse i vores gruppeforløb. Jeg har fået en forståelse for, hvorfor jeg gør som jeg gør, og acceptere det som jeg gør. Jeg synes det har været meget inspirerende at høre de andre piger i gruppen fortælle om hvad de oplever/gør……Det er helt klart det, jeg har fået mest ud af.

Jeg har i denne omgang lært at acceptere min krop som den er, og være glad for den. Så nu skal jeg “bare” passe på den og leve lidt mere sundt!!” (Kvinde 50 år) 


” Camilla fortæller: Jeg var sukker”afhængig

Jeg er laktoseintolerant og havde mange problemer med irritabel tarm. Derudover havde jeg en ”sukker-afhængighed” som gav nogle store udsving i mit energiniveau i løbet af dagen. Jeg havde også et ønske om at tabe mig nogle kilo. Jeg havde egentlig nogle gode motionsvaner inden starten på kostforløbet, men fik ikke rigtig nogle resultater ud af det pga. dårlige vaner i forhold til min kost.

Efter jeg startede i forløb hos Christina Bendix, er mine mave-tarm-problemer er ikke nær så markante som før jeg startede på forløbet – mindre oppustet og mindre ondt i maven. Jeg har opnået bedre balance i forhold til min ”sukker-afhængighed”. Jeg har nemlig lært at sætte pris på ”lidt, men godt”-princippet med et mere stabilt energiniveau i løbet af dagen til følge. Derudover har jeg tabt mig ca. 5 kilo fedt og er blevet glad for min krop igen.

Den største indsigt der landede hos mig var, at der ingen nemme løsninger er, men du behøver heller ikke at være fanatisk for at få positive resultater.

Det mest ”unikke” hos Christina er, at hun forstår dig, motiverer og guider dig, ved at være din allierede, samtidig med at hun er ærlig og giver dig konkrete råd du kan bruge til noget i din hverdag, uden det behøver at blive et stort uoverskueligt projekt.

Jeg vil anbefale Christina Bendix til alle, der ønsker permanent at få bedre balance i sine kostvaner. 


” Kamilla fortæller: Mad fyldte alt, jeg smugspiste og overspiste

Inden jeg kontaktede Christina, var min situation håbløs. Mad fyldte alt, jeg smugspiste og overspiste for meget. Efter jeg startede i gruppeforløbet, er jeg begyndt at mærke mere efter. Det er blevet ok at levne mad på min tallerken. Jeg prøver kun at spise når jeg er sulten, og jeg æder ikke længere alt vi har bare fordi jeg kan. Jeg har heller ikke ret tit behov for at smugspise.

 Igennem forløbet har Christina lært mig, at det ikke handler om, at jeg skal tage mig sammen, og det virkelig blevet vendt inde i mit hoved. Den lille pige inden i mig, skal have kram og omsorg for, at jeg kan passe på mig selv.

 Det har været så fedt i gruppeforløbet, at høre andre sige nøjagtig det man selv føler og få følelsen af at man ikke er alene i sit madmisbrug, og det har været rart, at jeg supplerede med den individuelle samtale. For mig var det et fint forløb som jeg klart vil anbefale og evt. selv prøve igen.

Christina har også selv haft nøjagtig de samme følelser af skam, væmmelse og hemmeligheder omkring mad som mig, og hun er kommet på den anden side og giver os andre håb for en bedre fremtid.

Jeg vil anbefale gruppeforløbet til andre som har et dårligt forhold til mad. Som spiser på følelser og som har det rigtig skidt med sig selv. Men også til dem som bare vil tabe sig og have hjælp til at omlægge deres kost. 


” Mette, 40 år fortæller: Sikke et fantastisk år og sikke en rutchetur.

Jeg har haft virkelig meget ud af at gå på Christinas mentor gruppeforløb, det har ændret min hverdag, mine handlemønstre i en positiv retning. Syntes jeg tager mere modne beslutninger – ja i en alder af 40 år J

Jeg havde det så skidt med mig selv og min krop, og brugte så meget tid på kostplaner, kure og slå mig selv i hovedet med alt det der ikke virkede.

Nu er det hele ligesom lettere og der er plads til større og bedre tanker.

Jeg har været meget aktiv i forløbet, både med hjemmeopgaver, til vores møder og i vores Facebook gruppe, og det har tilsammen flyttet mig derhen til hvor jeg gerne vil være.

Varmeste anbefalinger fra Mette, fysioterapeut, 40 år.


” Tænker faktisk jævnligt på dig Christina, og tak for at du fik sat skub i hele maskineriet. Er netop begyndt at starte med at arbejde igen, men stressen er der stadig.

Tak fordi du hjalp mig med at komme igang med at tage mig selv seriøst.


 

 

 

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.