Slut fred med mad – foredrag

 Slut fred med mad – endelig fri for overspisning og yoyo vægt

 

Et inspirationsforedrag til dig der oplever at tanker om mad, vægt og krop fylder (alt) for meget i dit liv. Til dig der kæmper kampen med maden, og drømmer om mere madro og et frit forhold til mad.

Oplever du, at jo mere du forsøger at kontrollere maden, jo mere kaos kommer der?

Oplever du, at dine tanker hele tiden kredser om rigtig og forkert mad?

Restriktiv spisning og overspisning går hånd i hånd. Når du underspiser vil du på et tidspunkt “falde i” og overspise – og det er den spiral vi nysgerrigt kigger nærmere på i foredraget.

Jeg vil på foredraget give dig indsigt og en bid af de værktøjer som jeg har udviklet, og dagligt bruger i samarbejdet med mine klienter. Mine værktøjer og programmer kan hjælpe dig til bedre “mad-styring”, der på sigt kan hjælpe dig til at genfinde et naturligt forhold til mad.

 

Fra spiseforstyrrelse til et liv med glæde, selvkærlighed og selvomsorg. Foredraget er en personlig fortælling fra mit hjerte til dit

Foredraget tager udgangspunkt i egen historie, hvor mad , kalorier, træning, overspisning, slankekure og restriktiv spisning var hemmelige følgesvende i mit liv. Jeg deler alt det jeg har prøvet på den rejse, og giver dig indblik i de steps og værktøjer der virkede for mig. Jeg deler de vigtigste vendepunkter i mit liv, der var afgørende for, at jeg i små skridt kom ud på den anden side af et mange årigt madmisbrug.

Du kan læse hele min personlige historie lige her, og se TV-programmet fra DK4, hvor jeg ærligt fortæller min egen historie. KLIK HER

Jeg har i nu 11 år arbejdet som inspirator, mentor, foredragsholder og diætist, og fuldt flere tusinde mennesker i rejsen til at slutte fred med mad og krop, og finde ind til et kærligt forhold til sig selv. Jeg ønsker at dele min erfaring med dig til håb, indsigt og motivation.

 

På foredraget får du:

  • Christina Bendix – en bid af min personlige historie og rejsen ud af et madmisbrug og høj selvkritik
  • Mentale værktøjer til at få et mere naturligt forhold til mad
  • Hvad du konkret kan gøre istedet for slankekur, for at få mere madro
  • Et ærligt og intenst foredrag – med selvironi, grin og nærvær (og JA der må gerne grines undervejs)

 

Sagt om foredraget

“Tak fordi du er kompromisløst ærlig i din måde at hjælpe på. Jeg var vild med den ærlige fortælling! Der var rigtig mange lighedspunkter i din fortælling til min egen. Derfor var det meget rørende at høre din historie, som mindede så meget om min egen… “

“Tak for et helt fantastisk foredrag i aften. Der var virkelig godt, og det er skønt at mærke, hvor nærværende du er. Du har et vigtigt budskab, og du gør en kæmpe forskel i mange personers liv og også i mit. Tak for det!”

“1000 tak for et fantastisk foredrag i går aftes. Du sagde rigtig mange ting, som ramte mig, så jeg sad flere gange og måtte bide mig selv i tungen, for ikke at begynde at hyle. Kunne slet ikke sige noget til dig bagefter, dag jeg var sikker på, jeg ville begynde at græde. Jeg ville egentlig bare lige sige tak, og sige selv om jeg ikke kender dig, så er du fantastisk”

”Christina i dit foredrag spurgte du os alle: Hvorfor tror du, at mad fylder så meget i dit liv?
Noget af mit svar er landet nu godt en uge efter dit foredrag, og jeg har indset, at jeg gemmer mig bag maden. Maden er det jeg enten forsøger at kontrollere og have styr på, eller modsat giver jeg helt slip og bare overspiser.
Dette hamsterhjul har jeg været i mange år, og jeg er nu endt op med at være så sundhedsforvirret, at jeg snart ikke ved hvad jeg må spise, hvornår jeg er sulten, hvornår jeg er mæt eller hvorfor jeg konstant tænker på mad.
Jeg har ofte dårlig samvittighed og slår mig selv oveni hovedet med kritik. Hvorfor jeg ikke bare tager mig sammen!! Jeg er træt af dette hamsterhjul – og dit foredrag har i den grad åbent et nyt lille vindue op for lys. Jeg ser nu, at vejen til at få et mere frit forhold til mad (som du jo så fint sagde), ikke er så langt ude i fremtiden. Jeg ved nu, at jeg må arbejde og gøre noget for at nå derhen”.

 

Næste foredrag: forår 2018

 

Jeg glæder mig MEGET, og håber at se dig

Kærligst 

underskriftcb

 

PS.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at sende mig en mail på cb@christinabendix.dk

 

 


 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nedenstående gratis video & e-kursus

 

[chimpy_form forms=”1″]

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til, at modtage mine kommende nyhedsbreve.

Gratis_video_ekursus

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.