Veneda Budny – Mere end en krop

 

Mentor Christina Bendix og model og influencer Veneda Budny i en hjertevarm samtale om kropsidealer, sociale medier, og hvad de 12 år som model har lært Veneda Budny.

Christina mødte Veneda Budny første gang for 7 år tilbage i forbindelse 2pm Academy workshop, hvor jeg underviste unge 2pm modeller i sundhed og selvværd. Sidenhen blev det til personlige mentorsamtaler mellem Veneda Budny og Christina.

Meget er sket for Veneda Budny siden dengang, og vores samtale handler om, hvad livet som model har lært Veneda Budny, om at være en (rolle) model og forbillede, og hvordan Venedas selvbillede har forandret sig igennem tiden.
Vi snakker om sunde og usunde kropsidealer, og den vigtige livsopgave i at lære at stå ved sig selv – som man er.

Igennem årene er det blevet til mange samtaler med andre modeller fra 2pm modelmangement, samtaler om selvværd, om at passe på sig selv som model, om perfektionisme, indre selvkritik, sundhed, spisevaner, spiseforstyrrelse og meget mere..

Mit hjerte banker særligt for de unge som til dagligt kæmper med perfektionisme og kontrol, spiseforstyrrelser og lavt selvværd. Meget af dette udspringer af et ydre som indre pres, og emner som ensomhed, det at være “voksen”, selvstændighed og adskillelse, sociale medier, skam og skyld er bare nogle af de emner vi i mentorsamtalerne snakker om.

Mødet med de unge, og med de unge modeller, er for mig på en måde, et møde med den helt unge mig. Deraf også min rolle som mentor, da jeg selv har gået vejen og været fanget i et krav fra mig selv om, at jeg altid skulle perfekte og performe. Jeg troede ikke jeg var nok, var god nok som den jeg var, og derfor udviklede jeg som en spiseforstyrrelse. En måde for mig at fylde tomhed, ensomhed og følelsen af forkerthed ud med mad.

Christina Bendix er mentor, diætist og specialist i mental sundhed, perfektionisme, lavt selvværd og spiserforstyrrelser.

Christina er koblet på som mentor og diætist hos 2pm Modelmangement i København.

 

☆☆ Følg os på Instagram ☆☆

Instagram.com/venedaanastasia/

Instagram: @2pm_management

Instagram.com/christina_bendix/

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.