Det lille Terapihus på Stevns

I dag sidder jeg i solskin og skriver til dig fra mit køkken. Jeg kigger ud på markerne med alle sine nuancer og farver. Her er så smukt fra mit vindue med kig ud over markerne og landevejen der fører mig ned til havet.

Efteråret er en af mine favoritårstider. Det inviterer til afsked, til at trække sig lidt tilbage og at sige farvel til unyttige følelser, ting og relationer i vores liv, som ikke mere nærer os.

At give slip for at nyt liv, ny inspiration og energi kan opstå.

Det er præcis der jeg er lige nu.

At blive tryg ved forandringer

I store runder med at tage afsked og samtidig bygge nyt op. Det er en heftig omgang. At slippe og sige farvel er et indre sorgarbejde, som kan trække spor efter sig. Ligesom efteråret er der dage hvor alt er stille og roligt, og dage hvor det indre rusker på det dybeste plan. Det er lige som det skal være, også selv det til tider er hårdt at stå i.

Jeg kender angsten godt, da den har været en del af mig, så længe jeg kan huske. Min angst som fortæller historien om forandringer, og de mange traumer der knytter sig til netop dette emne: forandring.

Men som jeg skrev om i mit sidste brev til dig, så er en af mine helt store sætninger i denne tid at blive tryg ved forandringer.

Forandring er transformation og det giver plads til det nye som er på vej.

Særligt i dette år har jeg taget livtag med frygten for forandringer, og jeg har udfordret mig selv igen, igen og igen. Jeg har udsat mig selv for forandringer, og derved hoppet ud i flere nye ting.

Det kalder på store doser af selvomsorg og vigtige daglige ritualer, som lindrer og hjælper til at være i processen. Mit ansvar er først og fremmest at passe på min tid og på mig selv. Sige til og fra og være tydelig med mine grænser.

Jeg har også små daglige ritualer, som jeg helt praktisk gør, fordi forandring kræver pauser. Mine pauser er eks. at gå, strikke, være i haven, flytte om, skrive dagbog, gå i terapi og praktisere yoga og meditation.

”Når vi slipper, giver det plads og rum for nyt”

Det lille terapihus har fået vinger

Jeg er startet op med sessioner hernede på Stevns, og det føles stort, rørende og utroligt glædeligt at kunne dele dette til dig. Det er derfor nu muligt at booke tid hos mig både i Hellerup og på Stevns. Et forløb kan afholdes begge steder som et herligt mix (Læs om mine forløb her)

Det er også i dag præcis 3 år siden, at jeg flyttede fra Lyngby til Marievej i Hellerup, og hvis nogen dengang havde fortalt mig, at jeg 3 år senere ville sidde på Syd Stevns og skrive dette brev, ja så havde jeg sagt – det kommer ik til at ske.

Vi ved ikke altid hvad der kommer, når vi giver slip. Måske skal vi også vente måneder eller år før det hele lander eller giver mening. Det er ofte sådan, jeg syntes det er.

Havde nogen fortalt mig, at mit fine Sandplay med alle mine figurer og symboler ville flytte ind i et gammelt anneks på landet, ja så havde jeg igen sagt – det kommer ik til at ske.

Bare tanken dengang forekom mig fuldstændig uvirkelig og total skræmmende, om end det var en drøm, jeg havde drømt i mange år. Men ja… 3 år senere sidder jeg altså her og mit Sandplay (som er en terapeutisk metode jeg er uddannet i). Alle mine figurer står igen i mit gamle vitrineskab.

I det lille terapihus har jeg også fået etableret et hyggeligt samtale-hjørne med bløde lænestole. Præcis som jeg drømte om, og med kig til de buede vinduer. Det er her jeg har mine samtalesessioner, medmindre vi går ud i naturen istedet.

Ny hjemmeside i 2024 -mit store JA

Mange af de blade jeg lige nu er ved at slippe er min gamle hjemmeside. Tiden i dette efterår er nemlig med særligt fokus på min virksomhed.

At få åbnet det lille terapihus er nu sket, og nu er jeg i proces omkring at skabe et nyt visuelt hjem. Jeg har ansat mig en grafisk designer, og sammen har vi skabt min nye hjemmeside og visuelle univers / identitet.

Det var på rette tid.

Min gamle hjemmeside incl. billeder var blevet 8 år. Det var længe tydeligt for mig, at jeg skulle give slip på den gamle, men jeg var ganske enkelt ikke været klar. Jeg skulle forstå i mit DNA, hvad jeg var i gang med at slippe og sige farvel til. Men også at blive tydelig omkring, hvad jeg ønsker, der skal med over på det nye.

Den proces har på mange måder været som at gifte mig med min virksomhed igen. Som et stort rungende JA til hele mig. Som at forny mine løfter til mig selv, men også at tage alt op til eftertanke.

  • Hvad jeg ønsker og vil
  • Hvad mit bidrag er

 

I skabelsen af mit website har jeg været en tur rundt i min historie, min mission og vision, og at beskrive hvem mine ideelle klienter er.

Det har været en intens proces, sjovt og svært fordi mine klienter er så forskellige. Men samtidig har de alle tilfælles, at de kommer til mig, fordi jeg arbejder helhedsorienteret omkring tanker om mad, følelsesmæssig spisning, indre uro, angst, sorg og tankemylder.

Mine klienter ønsker at SLUTTE FRED med dem selv, og igennem forløb arbejder vi med selvaccept, selvomsorg og henimod at finde ind til mere madro og sindsro.

Jeg har flere muligheder for forløb hos mig, både i Hellerup, Stevns og online, og jeg har åben for tilgang af nye klienter i både diætistforløb, terapiforløb og yogaforløb.

Som jeg delte i forrige nyhedsbrev er det nyeste ben i min virksomhed Yinyoga og herigennem at kunne inddrage den kropslige del i et forløb. Det giver SÅ god mening at lande lige der på yogamåtten for at tjekke ind, og igennem blide rolige stillinger eller i meditationer, at kunne høre hvad det indre kalder på. Hvad sjælen forsøger at fortælle.

Yoga Nidra – Yogiens søvn

”En forandringsrejse i det indre landskab”

Jeg har netop været på kursus i Yoga Nidra. Det kan oversættes til Yogasøvn og er en forunderlig rejse i de dybe indre landskaber. Det er en fantastisk måde at få slappet af på, og som giver dyb kropslig afspænding.

Det er ikke helt tilfældigt at jeg tilføjer Yinyoga og Yoga Nidra på mit CV. Det er en af de metoder og praksis, som igennem nu snart 8 år har hjulpet mig til, at finde ro og til at dæmpe stres, tankemylder og angst.

Samtidig er det en unik selvudviklingspraksis, fordi der er arbejdes med sindet og det ubevidste i den guidning man modtager fra sin yogalærer. I det nye år vil jeg fordybe mig i Yogaterapi, og på den måde kommer det hele til at forene sig.

Fremtidige gruppe og et nyt forløb

Til sidst kan jeg dele, at jeg er i fuld gang med at lede efter egnede lokaler som jeg kan leje i både København og på Stevns.

Et yoga-gruppelokale som jeg kan bruge til yogaforløb, gruppe / udviklings / fordybelsesforløb og til Retreats. Jeg SAVNER at have grupper og at samle kvinder i udviklingsgrupper, hvor vi kan følge hinanden i den rørende rejse det er, at finde hjem til at kunne mærke sig selv igen.

Nyhed: Privat 1:1 yinyogaforløb

Endeligt vil jeg løfte sløret for mit nye 1:1 yinyogaforløb på Stevns, som nu er en mulighed for dig, der gerne vil i et privat 1:1 yinyoga forløb hos mig  – læs mere her. Et forløb til dig, der gerne vil i gang med en yinyogapraksis.

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du ønsker at høre mere om muligheder og forløb hos mig.

Tusind tak fordi du læser med, og tak for de mange dejlige beskeder jeg modtager retur på mine brev.

Kærligst Christina

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.