Detox din hjerne. Bryd tabuet

Detox din hjerne podcast. I episoden 'Bryd tabuet' dykker Morten Elsøe og Christina Bendix ned i spiseforstyrrelser og perfektionisme.

Detox din hjerne

Da Morten og jeg snakkede om at jeg skulle være med i hans podcast, blev jeg enormt glad for denne mulighed. I podcasten bidrager jeg med min vinkel og mangeårig erfaring udi spiseforstyrrelser, selvkritik, perfektionisme.

Detox din hjerne – episode om spiseforstyrrelser

I podcasten snakker vi om alt fra de sociale medier, og hvad det gør ved vores mindset. Vi snakker om at være “ernæringsekspert” og hvor svært det blandt andet var for mig, at være “mig selv” i den ekspertrolle, og hvorfor jeg for 7 år tilbage brød ud af rollen.

Vi dykker ned i overspisningsproblematikker, restriktive tanker om mad, samt de klient “typer” jeg møder i forløb.

Min personlige historie med bulimi

I episoden deler jeg en STOR BID af min historie, og mit hvorfor jeg i dag arbejder som diætist og psykoterapeut.

Episoden er intens og dyb med snak om emner som både Morten og jeg er dybt passioneret omkring.

Du kan lytte til hele podcasten lige her

Lyt her Apple podcast

Lyt her Soundcloud

RIGTIG GOD fornøjelse 🙂

Ps. Du kan læse om mit personlige forløb til dig med en spiseforstyrrrelse her

Kærligst Christina

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.