Mette ønskede hjælp til vægttab – lyt med her

citatenkurderdurJeg ønskede hjælp til vægttab. Mette fortæller hudløst ærligt hendes historie i et interview, om et liv der i over 20 år har været præget af tanker om mad, vægttab, slankekure og træning.

Mette startede i mit eksklusive gruppeforløb “Slut fred med dit forhold til mad”, og det har været noget af en rejse Mette har været på.

“I starten ønskede jeg bare hjælp til vægttab“, Mette fortæller:

“Jeg arbejder bl.a. som personlig træner og lever af at hjælpe andre med at tabe sig og blive sundere. Derfor har det altid været meget skamfuldt for mig, at jeg selv havde et svært forhold til mad og selv har kæmpet mod kiloene.

“Mine tanker er blevet lettere, og maden er kommet mere på plads, der er ikke så meget madsnak mere”.

Jeg har igennem gruppeforløbet på nu 9 måneder, lært at spise mere normalt, og er begyndt at slappe meget mere af. Mine tanker er blevet lettere og mine overspisninger meget mindre.
Jeg føler jeg er tæt på at lande, og være der hvor jeg gerne vil være.

I starten ønskede jeg bare hjælp til vægttab, men det har flyttet sig meget siden der.
Det føles SKØNT”.

Lyt til mit interview med Mette →  HER

 Kærligst,

underskriftcb

 

overspisningØnsker du at (gen)finde et naturligt forhold til mad?

 

☆ Onlineforløb opstart 18. april 2017 – begrænset pladser

Jeg har skabt dette forløb fordi jeg i den grad mener, der er behov for en tankekur, hvor jeg igennem forløbet gør op med forbud, restriktiv spisning og overspisning.

Med dette onlineforløb vil jeg tage dig igennem 8 moduler på 16 uger, hvor du vil finde dine svar på, hvorfor du spiser som du gør, hvorfor det med mad og vægttab er så svært, og hvordan du kan finde vejen til dit vægttab og en vægt i balance – UDEN restriktioner og afsavn.

Læs mere om forløbet HER

 

☆ Gruppeforløb i Lyngby “Slut fred med dit forhold til mad”

Skriv dig på min venteliste til hold 6 – send mail til cb@christinabendix.dk

 

☆ Mere inspiration:

→ Brevkassen: Hjælp til vægttab – læs med HER

→ Blogindlæg: Aldrig mere slankekur – slut fred med mad – læs med HER

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.