Mit møde med yinyoga

retreat på møn

YinWoman

En drøm om at afholde yoga retreat er blevet til virkelighed. Jeg er gået sammen med dejlige Linda indehaver af Living Lotus Yoga i Lyngby, og sammen har vi skabt YinWoman.

 

Mit møde med yinyoga

For nogle år tilbage mødte jeg Linda lidt tilfældigt midt på Lyngby Hovedgade. Jeg havde inden da været på et par yoga retreats på Møn, men kendte på det tidspunkt intet til yinyoga.

Det var ord som at “blive kærligt guidet hjem i min krop, mærke og sanse min krop, langsomme stræk, restorative stillinger og meditation”, der i den grad kaldte tiltalte mig.

På det tidspunkt kørte jeg i et ret højt gear. Jeg havde ofte meget tankemylder, alt for høje krav til mig selv, jeg sov dårligt, og jeg higede i den grad efter indre RO og små PAUSER i min hverdag.

Jeg mindes stadig første gang jeg landede til Lindas yinyoga time. Det var en slags ambivalent forelskelse.

Jeg elskede det jeg oplevede til hendes time, og samtidig blev det en kæmpe øjenåbner for mig. For til trods for, at Linda guidede os kærligt, trygt og nænsomt ind i de blide yinstræk, og til trods for den skønne og rolige mediative musik, så galoperede mine tanker afsted. Jeg tog endda mig selv i, at skælde mig selv ud over, at jeg dog for pokker ikke bare kunne give slip og slappe af.

 

Midt i stilheden, opstod der et stormvejr indeni mig, som på mange måder blev et spejl på mit liv..

Bølger af tanker, to-do-lister, planer, drømme og ideer drønede afsted, og jeg blev enormt rastløs og utålmodig. Jeg husker jeg åbnede øjnene, og kiggede på de andre, der “bare lå der og så så rolige og afslappede ud”, mens jeg selv kæmpede en brav kamp mod mine galoperende tanker og selvkritik. (jeg anede selvfølgelig ikke hvad der foregik indeni dem)

 

Jeg oplevede en slags indre kamp imellem to sider af mig selv.

Den “vise” side af mig der vidste, at dette kunne være vejen til mere balance og indre ro, og så var der den handlekraftige side af mig, der følte, at jeg spildte tiden med “bare at ligge”, at jeg ikke kunne finde ud af det her med stilhed, at det nok var for særligt udvalgte, og nok ikke noget for en “knald-raket” som mig osv.

Alt det vivar foregik indeni mig, og jeg vidste DERFOR AT JEG MÅTTE KOMME IGEN, for at udfordre at være stille med mig selv og mine tanker..

 

Jeg er FORELSKET i yinyoga

Her nogle år efter kan jeg dele med dig, at jeg er blevet HÅBLØST FORELSKET i yinyogaens magi, for der på yogamåtten ja der kommer jeg ALTID hjem. Til mig selv, og med det der er indeni.

Min rejse ind i yinyoga startede lidt af et eksperiment, og i dag er jeg positiv afhængig.
Som min kæreste nogle gange siger; “Skat er det ikke snart tid til yinyoga igen”.

Med det mener han, at jeg måske liiiige skal stoppe lidt op, og komme ned i tempo..

 

YINWOMAN – less is more

 

yoga retreat

 

Jeg har sammen med Linda skabt dette kvinde-retreat på skønne Møn, og det er virkelig en kæmpe stor glæde for mig/os.  Det har kaldt længe, kan jeg fortælle dig, og vores første retreat i november 2017 gik over al forventning.

Den fusion Linda og jeg kan sammen er helt unik (hvis jeg selv skal sige det).
Linda der via yinyoga guider dig hjem i din krop, og mig der via små Heart/Mind oplæg vil guide dig til en mere kærlige indre dialog – overfor dig selv og din krop.

Vores fælles yoga retreat er en gave til dig selv og et kærligt pusterum med tid til fordybelse, stilhed, yinyoga, meditation og refleksion.

YinWoman retreatet er en invitation til dig om at give slip og rette opmærksomheden indad. Weekenden handler om at vende hjem til en indre ro og til en mere positiv og selvkærlig indre dialog.

 

Vores invitation til dig

Vi ønsker at invitere dig med til Møn, et sted som vi begge holder utroligt meget af. Weekenden sammen afholdes på skønne Strandgården. Her er stille, ingen larm og forstyrrelser, og der er plads og rum, så du langsomt kan lande i stilheden med dig selv. Naturen i sig selv er healende og beroligende med Råbylille strand kun 25 m fra Strandgårdens have.

 

Vi vil ELSKE at have dig med

Har du lyst til at læse om hele vores program for weekenden på Møn, så kan du læse mere HER

Kærligst, Christina

 

 

PS.

Vi har ganske få pladser, da vi har prioriteret at alle skal have mulighed for ene-værelse.

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.