PODCAST NYHED. Min podcast er udkommet

Min podcast er nu udkommet

Det er med STOR glæde jeg kan dele med dig, at min podcast endelig har set dagens lys. Den har været i luften i nu godt 2 uger, og er blevet taget virkelig godt imod af lytterne.

Faktisk lå den i denne her uge allerede på “TOP SHOWS” i apple podcast, og det fik mit hjerte til at banke og jeg blev SÅ lykkelig indeni.

Du har måske læst fra mine tidligere skriv, at jeg har været i proces med min podcast længe. I det seneste år har drømmen om min podcast gået ved siden af mig – og kaldt og kaldt på at komme UD. Det er derfor SÅ dejligt, at jeg nu kan skrive at den ENDELIG er udkommet.

 

“Perfekt udenpå – ulykkelig inden”

Sidder du lige nu og tænker, at du har hørt den titel før, så er det helt rigtigt. Titlen var oprindeligt titlen på mit personlige foredrag jeg holdt tilbage i 2018 og 2019.

Da jeg i sommers 2019 mødtes med min mentor  Charlotte Heje Haase, så havde jeg som forberedelse til mødet mange titler med til brainstorming. Da Charlotte hørte “perfekt udenpå, ulykkelig indeni”, så var hun ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være DEN jeg skulle gå med.
Så det gjorde jeg.

Charlotte er selv podcaster med både Dinpodcast og Forfatterhjørnet.   Hun hjælper andre med at dele deres stemme med verden. Desuden har hun været chefredaktør på bladet psykologi i en del år, så Charlotte ved rigtig meget om fængende overskrifter.

Du kan læse mere om at skabe en podcast her: Dinpodcast.dk

Jeg har været så taknemmelig over, at have så dygtig en mentor-on-the-side i min proces. Hun har virkelig hjulpet og støttet mig, når især, min indre kritiker og perfektionist har stillet sig i vejen. Jeg kan love dig, at den del har larmet meget undervejs i skabelsen af både mit artwork, valg af musik og indhold.

Da jeg gik i gang med optagelserne til min podcast, måtte jeg flere gange give min indre perfektionist “lov til” at være her sammen med mig. Hun insisterede på, at være med, andre dage fik hun et pænt mundbind på.

Jeg kender den del mig selv, og ved at “hun” kæmper for mine værdier. Hun kan dog under pres, eller når jeg udfordrer mig selv med noget nyt, komme til at kritisere mig “lidt for meget”. Så der jeg måtte  opdrage hende lidt undervejs i processen.

JA….det er ikke helt tilfældigt, at min podcast hedder perfekt udenpå, ulykkelig indeni.

 

 

Håbet og friheden

Min podcast handler om selvkritik, spiseforstyrrelser, og at kunne rumme/tåle at være sammen med de svære følelser. Noget som de fleste af os har helt utrolig svært ved at håndtere.

Jeg taler altså om de svære følelser, om skam, om vrede, perfektionisme, lavt selvværd, misundelse. Jeg taler om glæden i livet, om håbet og lyset som vi har brug for, og længslen mange af os drømmer om. Længslen efter et liv med mere frihed og indre ro.

 

I mit skriv omkring min podcast har jeg blandt andet skrevet:

“Perfekt udenpå ulykkelig indeni er en podcast om spiseforstyrrelser, selvkritik, ensomhed – men også om håbet, tilliden og længslen efter et liv med frihed og indre ro. Christina tager dig med på gåtur med svære følelser, ligesom Christinas Brevkasse og samtaler med spændende mennesker også vil være en del af min podcast”.

Der ligger allerede fire episoder, som du kan lytte med til;

#1 Velkommen til. På gåtur med de svære følelser

#2 Det indre fokus – mød sjælens sult

#3 Tilbagefald. At miste fodfæstet for en stund

#4 Den nemmeste vej er sjældent den rigtige

 

>>> De to første episoder er optaget ude i naturen i mine gå sko, mens de to andre er fra min brevkasse LIVE, som jeg af og til holder på Instagram >>>> Du kan finde mig lige her:
https://www.instagram.com/christina_bendix/

 

Comming up

Min næste episode er igen optaget på en gåtur med fuglefløjt i baggrunden. Den handler blandt andet om at føle sig forkert. Jeg deler med dig hvorfor gåture for mig er blevet til en vigtig del af mit liv, hvad det giver mig og hvordan mit gå-eventyr startede.

(Jeg er i øvrigt begyndt at tilbyde gå-terapisessioner med nogle af mine klienter, og det holder jeg utrolig meget af).

>>>> I næste uge skal jeg et smut ind til Østerbro for at interviewe Marie Steenberger. Hun er ernæringsekspert og madmentor, forfatter og kendt fra Godmorgen Danmark.
Vi skal have en spændende snak om bl.a. vægtneutral sundhed, compassion og intuitiv spisning. Områder vi begge arbejder med. I de kommende uger har jeg allerede nu booket flere spændende interviews ind i min kalender.

Jeg bringer alle interviews efterfølgende i min podcast.

Du vil opleve, at min podcast bliver et eventyr fyldt med gåture og solotalks, brevkasse med Q&A fra jer læsere/seere og lyttere, samt interviews med mennesker jeg er inspireret af eller som har en spændende historie at dele.

 

Du finder min podcast her;

Apple podcast (Itunes)
Spotify
Podimo
Stitcher (til Android telefon)
Podtail

>>>> Søg på enten mit navn Christina Bendix eller på perfekt udenpå ulykkelig indeni.

Du kan abonner og følge min podcast og derved få besked/notifikationer, når jeg udkommer med nye episoder. Jeg vil også elske hvis du vil skrive en lille anmeldelse eller kommentere på din oplevelse.

Jeg har så mange sommerfugle i maven over at dele denne mail med dig, og håber du får en god oplevelse ved at lytte med.

 

Kærligst,
Christina

 

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.