Jeg har været i P1, og snakke om ensomhed. Lyt med

 

Mandag d. 30. januar 2017 var jeg i P1, hvor jeg fortalte en bid af min historie om ensomhed, og om den lille pige der bor inden i mig. Lyt til det herlige indslag hvor jeg sammen med et panel tager ensomhed frem i lyset, og debatterer det fra forskellige vinkler.

LYT HER: Kejser: Tør du sige, at du er ensom?

Hvis du ikke allerede har læst eller hørt mit blogindlæg, som var årsagen til at jeg havnede i P1 – så kan du læse det herunder.

GOD fornøjelse 

Kærligst,
Christina Bendix

Ps.

Du kan læse mit blogindlæg omkring ensomhed HER, og du kan se min videoblog omkring den ensomme pige HER

 

ensomhedcitat1

“I dag kalder jeg hende for min ensomme pige, der bor inden i mig.

Hun kom den aften for at kalde mig hjem.Dette var min første aften alene, uden terapi og uden andre, hvor jeg rent faktisk skabte kontakt til det triste sted inden i mig. Lige der ved min side, der sad hun og kiggede op på mig”.

 

 

 

 

 

underskriftcb

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.