Jeg brugte maden til at regulere følelser

Ung kvinde på 24 år fortæller: Jeg har i mange år koblet mad og følelser sammen, uden dog at være bevidst om dette. Efter en periode med meget trøstespisning og skamfølelse forbundet med dette, blev jeg i en periode meget undervægtig og tappet for energi.

Jeg var meget rådvil og kunne pludselig ikke forstå, hvordan man kunne holde en stabil vægt, som jeg var tilfreds med.

Det var på dette tidspunkt jeg kontaktet Christina, hvilket jeg er ufattelig glad for at jeg gjorde!

Christina er både dygtig i sit arbejde, sød og rar, men man føler også virkelig, at hun går op i hvordan man har det. Jeg følte med det samme jeg kunne stole på hende 100 %.

Gennem et års tid arbejdede jeg med kosten og min relation til mad, og med jævnlige opfølgningssamtaler hos Christina, begyndte jeg langsomt at tage de tabte kilo på igen. Jeg begyndte at få det bedre også bedre fysisk. 

Men det bedste ved samarbejdet med Christina er nok, at jeg fuldstændig har kunnet lægge den emotionelle kobling til mad fra mig. Jeg brugte maden til at dulme. Jeg kan se nu at de to ting ikke hører sammen, og at rigtig mad er essentielt for, at man kan have det godt, både fysisk og psykisk. 

Endnu bedre er, at jeg føler mig totalt distanceret fra den kulturelle tanke om, hvordan man skal leve. Jeg er bevidst om, hvad jeg spiser, uden at det tager overhånd, eller bruger mad til at regulere følelser. 

Jeg kunne simpelthen ikke være mere glad over samarbejdet med Christina!

Jeg ville nærmest anbefale alle at tage en tur forbi Christina. Min erfaring med andre venner og bekendte er, at nærmest alle, på den ene eller anden måde, har et lidt mærkeligt forhold til mad og spisning, i og med at det er et så stort fokus på det i vores samfund.

Det er virkelig skønt at opdage, at man kan være bevist, samtidig med at man distancerer sig fra det pres der hele tiden er.

Christina er en absolut perle, der virkelig går op i sit arbejde”

 

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.