Ubeskrivelig fornemmelse af frihed

Sådan udtaler EN kvinde der har gået i kombinationsforløb hos Christina Bendix og Louise Stokholm

“Jeg er for første gang i næsten 25 år fri af min spiseforstyrrelse – hvilket giver en ubeskrivelig fornemmelse af frihed….Ikke at tænke på mad som det første om morgenen og det sidste, inden man falder i søvn om aftenen, men i stedet føle at jeg har kontrol over maden og ikke omvendt.

Det har taget mig ca. 2½ år at komme fri, og der har været mange tilbagefald, men det har været hele kampen værd. Det vigtigste er, ikke at slå sig selv mentalt oven i hovedet, når det ikke går som planlagt, men i stedet se på det med åbne øjne, for at prøve at finde ud af de bagved liggende årsager til, at man har et tilbagefald.

 Jeg mangler stadig ca. 20 kg for at være normalvægtig, men det er mindre væsentligt for mig i dag. Mine led, som er slidte efter mange års overvægt, vil selvfølgelig have godt af, at jeg taber mig, men ellers ville jeg ikke have noget imod, at veje det jeg vejer i dag. Jeg har nemlig i dag fået et godt selvværd og har det godt med min krop – på godt og ondt med alle dens ”skønhedsfejl.

Et kæmpe TAK til Louise og Christina for deres hjælp og støtte på min lange rejse.”

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.