Jeg har PCO og spiser på mine følelser

Anne fortæller:

“Jeg fandt ud af, at jeg spiser på mine følelser”

Jeg kontaktede Christina, da jeg havde taget rigtig meget på og havde brug for hjælp. Jeg havde før været overvægtig og kæmpet mig ned i nærheden af min idealvægt, men efter nogle hændelser tog jeg det hele på igen.

Jeg prøvede forskellige ting, alt fra hurtigkure til pulverkure, men det tog jeg bare mere på af. Jeg har PCO, og blandt andet på grund af den skæve hormonbalance, det giver, har jeg en ustyrlig sukkertrang, og det har gjort, at jeg har taget meget på. Min vægt gjorde mig meget ked af det, og der måtte gøres noget. 

Det viste sig, at Christina også arbejde med andre med PCO, hvilket jeg så som en ekstra bonus. Jeg startede først på individuelt forløb, og det gik godt. Siden hen begyndte jeg i gruppeforløbet “hemmeligheden bag et succesfuldt vægttab”, hvor jeg arbejdede videre med mig selv og mødte nogen, jeg havde noget til fælles med.

Jeg fik en masse gode redskaber fra Christina, som jeg kan bruge på min videre fremtidige rejse og ved opretholdelsen af min nye livsstil. Jeg fik rigtig meget ud af begge forløb.

Eksempelvis fandt jeg ud af at jeg spiser med mine følelser, samt at “det altid handler om noget”. 

Christina er rigtig inspirerede og motiverende, og jeg gik altid derfra med en positivitet og glad fornemmelse.

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb end dette, og jeg vil anbefale Christina Bendix til dem, jeg møder på min vej.

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.