Chokoladen var det første, jeg tænkte på om morgenen.

 

Maden fyldte rigtig meget i tankerne, og jeg spiste ofte, selvom jeg ikke var sulten.

 

Tine har længe ønsket, at kunne slippe de mange tanker omkring maden, ligesom vægttab også fylder og har fyldt (alt) for meget i hendes liv.

Meget er landet lige nu, fortæller Tine.

Når jeg eks. spiser kage, så ved jeg mere om, hvorfor jeg spiser, og hvad jeg spiser på, og det har mindsket mine overspisninger.

Den dårlige samvittighed er blevet meget mindre, og gruppen hjælper mig til at holde fast, det er givende og for mig, er det et godt tegn på selvkærlighed. Jeg tager mig af mig selv, og får et bedre liv på sigt.

Det var en kamp for mig, før i tiden, ikke at tage kagen i kantinen på mit arbejde. Fra jeg trådte ind i kantinen, tænkte jeg på “kagen” til jeg gik ud igen.
I dag kan jeg gå forbi og “bare” konstatere at den er der.

Det er virkelig fantastisk, det giver så meget overskud, og ro, at maden ikke er en kamp hele tiden.

Mad fyldte 95% af mine tanker før i tiden, og chokoladen var i mine tanker som det første, når jeg vågnede om morgenen, og om jeg skulle spise chokolade før eller efter badet…

 

>>> Lyt til hele samtalen med Tine nederst på siden

Gruppeforløbet har fokus på at du får bygget en solid bro imellem det du ønsker at gøre – og det du så rent faktisk gør.

Som Tine fortæller, så er fokus at du får redskaber som kan omsættes i din hverdag.

Fra tanker til handling er keywords i gruppen.
Fra madkaos til madro.

I forløbet vil du lære hvordan du kan ændre vaner og adfærd, håndtere og forstå dit spisetrang og lyst – og du får nyttige værktøjer til at kunne motivere dig selv, når du falder i, så du hurtigere kan komme “back on track” – i stedet for at udsætte eller sætte dig selv på repeat knap.

 

Læs om gruppeforløbet “Slut fred med mad” her

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.