Tennas historie “jeg spiser på alle følelser”

 

Interview og samtale med Tenna

Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte mig træt, og tanker om mad og hvad jeg skulle spise, og hvad jeg ikke skulle spise fyldte alt.

I dag vil jeg dele min samtale / interview med skønne Tenna.

Tenna er 40 år og hun gik i mit gruppeforløb i 2018.

Tenna fortæller blandt andet i vores samtale, at mad, vægt og overspisning på det tidspunkt (slut 2017) fyldte nærmest alt. Igennem hendes liv, har hun haft mange perioder, hvor hun har været slank, og andre perioder hvor hun har været svært overvægtig.

Tennas erfaring omkring vægttab er, at hun er “god” til at tabe sig, men at holde vægten har altid været den svære del.

I mine samtaler med mine klienter hører jeg ofte, at mange har en overbevisning om, at overspisning kun handler om, at spise på triste følelser.

Men det er langt fra sandheden. Tenna deler bl.a. med os, at hun spiser på alle følelser – ikke kun de triste.

Måske genkender du dig selv her? At både glade og triste følelser, kan blive en bevidst eller ubevidst invitation til en (over)spisning.

Tenna oplevede gruppen som et FRIRUM, og at det hurtigt blev et trygt sted at være.

Tenna siger bl.a. “Jeg følte jeg kunne fortælle alt, der var ikke noget der var forkert eller hemmeligt. Det var dejligt, at jeg ikke var alene”.

 

LYT til hele samtalen herunder

 

Har du spørgsmål til gruppen eller til et individuelt forløb, så er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail eller ringe til mig på 28 77 48 55

>>> Læs om gruppeforløbet lige her

 

Kærligst,

Christina

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.