Mettes historie “Vægttabet skulle være min løsning”

 

 

“Det var sårende og nedværdigende, når folk sagde, at jeg bare skulle tage mig sammen. Det vidner jo om manglende indsigt fra andre, og hvad overvægt egentlig handler om.”

 

I dag vil jeg dele en varm og meget ærlig samtale, jeg havde med Mette som gik i mit gruppeforløb fra 2018-2019.

Vægttabet skulle være løsningen – og for Mette handlede det om, at vægttabet skulle være en løsning til at kunne få en kæreste.

Det ændrede sig undervejs i forløbet. Det store fokus på vægttab, og alt hvad der følger med på den konto, af restriktioner og selvkritik, blev langsomt skiftet ud med en større blidhed og selvaccept.

“Pludselig handlede det ikke kun om vægttab, men istedet blev forløbet en rejse i at forstå mig selv. Vægttab er bare ikke løsningen på alt. Der bliver jo ved med at komme udfordringer i ens liv, som skal løses, og her er det afgørende, hvordan de så tackles”.

At være tilstede i sin dagligdag, i nuet, tænke og snakke pænt om sig selv og at sætte sunde grænser blev pejlemærker for Mette igennem vores forløb sammen.

 

Godmorgen kære krop

Mette deler også, hvordan hun undervejs i gruppeforløbet begyndte at sige kærligt godmorgen til sig selv og hendes krop.

Mavedellen fik et kærligt morgenklem og andre dele af kroppen fik en portion kærlighed og opmærksomhed. At mærke sig selv og kroppen ændrede sig, og især de tanker som ofte fulgte med disse berøringer.

Mette siger i vores samtale:

”Forløbet har ændret, hvad jeg tænker om mig selv. Og hvordan jeg føler det, når jeg rører ved min krop. Jeg ser på mig selv med mildere øjne, og jeg lægger mere mærke til de positive ting ved mig.
Det er dejligt.”

 

>> Du kan lytte til hele vores samtale herunder.

 

 

Vil du med i gruppeforløb?

Du kan læse mere om forløbet TRYK HER

Gruppeforløbet afholdes  som gruppesessioner i Lyngby Har du spørgsmål til gruppen eller til et individuelt forløb, så er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail eller ringe til mig på 28 77 48 55

God fornøjelse og dejlig dag til dig

Kærligst,
Christina

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.