Jagten på lykken

 

I oktober deltog jeg i Danmarks første websummit (videosamtale)

“Jagten på Lykken” var en videosamtaleserie med 23 kvinder der hver havde en spændende historie at fortælle.
I min samtale med Helene Philipsen, fortalte jeg om min indre perfektionist, om at blive mor som blot 20 årig, om at udvikle en spiseforstyrrelse, vejen ud af spiseforstyrrelsen og om at miste min far til kræft for 6 år tilbage.

Jeg delte også mine egne indsigter og strategier til et liv med flere stjernestunder ????

Helene spurgte mig blandt andet:
“når jeg siger lykke, hvad siger du så?”

Lykke for mig er blandt andet en indre ro og kontakt til mig selv. …Noget jeg i mange år ikke havde. Jeg jagtede lykken udenfor mig selv. Jo mere kaos jeg havde indeni, jo mere forsøgte jeg at perfekte udenpå.

Du kan NU lytte til hele samtalen herunder.
God fornøjelse 🙂

Christina Bendix

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.