Glad og tilfreds med min vægt

Jannie på 45 år fortæller om hendes vægttab:

Jeg havde inden jeg mødte Christina gået og tænkt over hvorfor, jeg havde sådan et lidt forkvaklet forhold til mad. Jeg kunne eks. ikke styre mig, når det kom til “aftensnaser”. Jeg kunne være faldet i søvn på sofaen og så vågne og tænke: “jeg mangler da lige at få et stykke chokolade” eller lign. og så spise det for derefter at falde i søvn igen. Jeg var heller ikke i stand til at føle mig mæt og spiste altid på faste klokkeslæt uanset om jeg var sulten eller ej.

Min vægt har i mange år været som en yoyo og der har længe været 5 kg. for meget på sidebenene.

Christina fik mine øjne op for at mangeårigt mønster ift. mine spisevaner.

Det har gjort en kæmpe forskel ift. hvordan jeg spiser. Jeg kan nu føle mig både sulten og mæt på en naturlig måde. Jeg har tabt de famøse 5 kg. og er blevet glad og tilfreds med min vægt.

Christina har en fantastisk empatisk/nærværende måde at coache på. Jeg følte mig rigtig godt tilpas i hendes selskab. Hendes redskaber er lette at bruge, de er konkrete og giver god mening.

En afgørende indsigt jeg har fået med mig er kobling mellem mit tankesæt og krop ift. mad. Jeg er kommet helt af med min vane med at spise på klokkeslæt. Nu spiser jeg, når jeg er sulten og er kommet af med vanen om at skulle have lidt til “snaser” til aftenkaffen.

Det har givet et naturligt vægttab på 5 kg.

Tak Christina, du er fantastisk 🙂

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.