[Podcast ]Annika var på kur on/off i over 20 år

“Jeg har i mange år været på kur, jeg har godt kunne tabe mig, men har også taget det hele på igen”.

Sådan fortæller Annika hudløst ærligt om hendes forhold til mad og vægt.

I foråret 2018 havde jeg en rigtig fin samtale med Annika i Lyngby, hvor hun i et interview deler en bid af hendes historie, og hvorfor hun er en del af gruppeforløbet “Slut fred med dit forhold til mad”.

Annika deler med os, at hun i mere end 20 år har været udfordret med maden, hvor overspisning, yoyovægt, slankekure har fyldt ALT for meget i hendes liv.

Annika “har været on/off på kur i over 20 år”, og har også elsket den struktur, og har jagtet løsningen igen og igen. Jagten på at blive sund (og slankere)

Annika fortæller i vores samtale blandt andet:

“ Det var en træt Annika der startede i forløbet, men alligevel en nysgerrig Annika, der havde lyst til at hoppe ud i et nyt eventyr. Hvor det ikke var så koncentreret om hvad jeg nu skulle spise/ikke spise/ tælle kalorier, men istedet din vinkel med at vi skal ind i hjertet”.

 

Jeg spørger Annika hvad gruppeforløbet er for hende og hun siger bl.a.;

” Gruppeforløbet er et forum, hvor vi bliver trygge i hinandens historier og forskelligheder. Det er for mennesker, der vil arbejde med sig selv. Der er højt til loftet❤️

Lyt med her og hvorfor Annika tog et Uturn og tilmeldte sig gruppen.

 

 

Du kan læse ALT om gruppeforløbet lige HER

 

Kærligst,
Christina

Læs om Christina Bendix HER

Du har måske også lyst til at læse...

Brev fra Christina

Inspiration til dit liv

Jeg sender ud 1-2 gange om måneden med nyheder, indsigt og livsnoter. Om forandring, hverdagsmod, yoga, vandring, terapi og vaneændring.